Praktijk G van der Heijdt psycholoog psychotherapeut

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Generaal Urquhartlaan 18 S , 6861 GG Oosterbeek, Gelderland

E-mail

Over Praktijk G van der Heijdt psycholoog psychotherapeut

Welkom by psychotherapie praktijk G. van der Heijdt

Na jaren wisselend te hebben gewerkt in ziekenhuizen en de eerste lijn, heb ik in januari 2007 een psychologenpraktijk geopend in het gezondheidscentrum de Dennenkamp in Oosterbeek . De afgelopen jaren hebben collega’s Annemarie Gerritsen en Hein Voskamp zich bij mijn praktijk gevoegd

We behandelen klachten zoveel mogelijk kortdurend en klachtgericht. Soms zijn een paar gesprekken al voldoende voor u om zelf weer verder te kunnen. Soms zijn echter langere behandelingen nodig, dit zal dan met u besproken worden.

Onderstaand vindt u een verscheidenheid aan klachten en vragen waar wij als psycholoog u bij zouden kunnen helpen. Als u zich herkent in een van de volgende klachten en/of vragen dan kan het zinvol contact op te nemen voor een afspraak.

Behandeling bij psychologische problemen zoals:

- Spanningsklachten
- Opeenstapeling van problemen
- Paniekaanvallen
- Vastlopen in het verwerken van verdriet
- Veelvuldig somber voelen
- Depressie
- Overspannen voelen
- Relatieproblemen
- Gedragsproblemen bij kinderen
- Omgaan met veranderingen in verschillende levensfasen

Tot slot hebben wij veel ervaring met de cognitief gedragstherapeutische behandeling van het chronisch vermoeidheidssyndroom bij zowel volwassenen en jongeren, en de behandeling van vermoeidheid na kanker.

Psychotherapie valt onder de basis-verzekering, maar vanaf 1 januari 2012 is er ook een eigen bijdrage verschuldigd. Wel is het noodzakelijk dat wij een contract hebben met uw ziektekostenverzekering. Met de meeste verzekeringen hebben wij ook voor het komende jaar een contract afgesloten. Om zeker te zijn kunt u kunt dit navragen bij uw verzekering.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Praktijk G van der Heijdt psycholoog psychotherapeut in Generaal Urquhartlaan 18 S, Oosterbeek Gelderland 6861 GG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Oosterbeek Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oosterbeek Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oosterbeek Gelderland, 6861 GG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825022]