Kinderopvang De Klompjes

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpsstraat 69 , 6678 BG Oosterhout gld, Gelderland

E-mail

Over Kinderopvang De Klompjes

Kinderopvang “De Klompjes” in Oosterhout (Gelderland) is al sinds 1997 de specialist in kinderopvang. Wij hebben een kinderdagverblijf voor de opvang van kinderen van 0 tot 4 jaar en wij verzorgen voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Zoekt u een kleinschalige opvang voor uw kind in een gezellige, gemoedelijke sfeer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze enthousiaste en goed opgeleide pedagogisch medewerkers stellen het kind centraal. Wij bieden hen een veilige omgeving waarin wij een bijdrage leveren aan een optimale ontwikkeling van de kinderen, in nauw contact met de ouders.
Op het kinderdagverblijf hebben wij twee babygroepen en drie peutergroepen. Eén van de peutergroepen is een groep voor de kinderen vanaf 3 jaar. Wij hebben bewust gekozen voor kinderen van dezelfde leeftijd op een groep. Kinderen op een zogeheten horizontale groep krijgen meer ruimte en gelegenheid om zich te ontwikkelen dan kinderen van verschillende leeftijden samen op een groep, zo is onze ervaring.
De buitenschoolse opvang heeft 3 groepen. Kinderen worden met een busje van “De Klompjes” of met een taxi van school gehaald en kunnen lekker spelen op één van onze twee locaties van de buitenschoolse opvang. Deze zijn op loopafstand van het kinderdagverblijf. Wij vinden het belangrijk dat kinderen de buitenschoolse opvang ervaren als vrije tijd. Er worden activiteiten georganiseerd,soms aan de hand van een thema, maar de kinderen mogen ook hun eigen gang gaan.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kinderopvang De Klompjes in Dorpsstraat 69, Oosterhout gld Gelderland 6678 BG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Oosterhout gld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oosterhout gld Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oosterhout gld Gelderland, 6678 BG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825183]