Fietsrouteplanner voor de recreatieve fietser

Fietsrouteplanner voor de recreatieve fietser van Fietseropuit

Door: Fietseropuit  21-04-2008
Trefwoorden: Fietsen, Fiets, Routeplanner

Ontspannen fietsen met behulp van het nieuwe fietsknooppunten netwerk
Deze fietsrouteplanner maakt gebruik van het fietsknooppuntensysteem. Dit is een netwerk van fietspaden die alle zijn geselecteerd op veiligheid en attractiviteit. De meeste paden zijn autovrij en veel paden liggen zelfs "vrij" in de natuur. Dit netwerk van genummerde kruisingen maakt het mogelijk dat recreanten via de routeplanner van "fietseropuit.nl" zelf een fietstocht kunnen uitzetten. Deze route verschijnt printvriendelijk op het scherm met daarbij toeristische informatie en een agenda.

Fietsen op maat
Bij het maken van de route kan rekening worden gehouden met individuele wensen. Zo kan gekozen worden om kastelen, musea, restaurants of andere interessante locaties in beeld te brengen. De recreant kan op die manier echt een route "op maat" maken. Wanneer men klikt op de toets "klaar&printen" verschijnt tevens informatie en foto's van bezienswaardigheden langs de route en ook informatie over het weer, markten, activiteiten, tentoonstellingen en evenementen langs de route.
De fietsrouteplanner is momenteel te raadplegen via http://www.fietseropuit.nl en http://www.develuwe.nl. Hoteliers en campingeigenaren kunnen een routeplanner op maat aanschaffen voor hun eigen internetsite. Ook bestaat de mogelijkheid om de fietsrouteplanner op een informatiezuil bij de receptie aan te bieden, zodat hotelgasten of kampeerders hun persoonlijke fietstocht op hun vakantiebestemming kunnen plannen en uit printen.

Wie heeft de planner ontwikkeld?
In samenwerking met het Veluws Bureau voor Toerisme hebben Hans Bom (hotelier) en Corné Eshuis (marketeer) deze gebruikersvriendelijke routeplanner ontwikkeld.

Trefwoorden: Fiets, Fietsen, Fietsknooppunt, Fietsknooppunten, Fietsroutenetwerk, Fietsrouteplanner, Fietsrouteplanners, Knooppunten, Roueplanners, Routeplanner,

Contact Fietseropuit

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share