Houtkamp Groepsaccommodatie en B & B

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Houtkampweg 7 , 6731 AV Otterlo, Gelderland
Ede, Veluwe

E-mail

Over Houtkamp Groepsaccommodatie en B & B

Net naast Het nationale Park De Hoge Veluwe staat onze karakteristieke boerderij De Houtkamp. Hier kunt u genieten en proeven van het plattelandsleven, de ruimte, de gemoedelijkheid en de gastvrijheid!
Wij bieden:
* een groepsaccommodatie tot 65 personen op basis van zelfverzorging.
* een B&B, drie kamers op begane grond met douche/toilet op de kamer ,een televisie en gratis WiFi. De kamers hebben een deur naar het terras. Hier kunt u heerlijk zitten met prachtig uitzicht! Koffie- en thee faciliteiten aanwezig.
* verhuur van de herenboerderij, een ruime en authentieke boerenwoning met veranda, geschikt tot 10 personen. Veel ruimte ook buiten, grote boerentuin.
Dit alles in een prachtige landelijke omgeving met veel groen, wandel- en fietsmogelijkheden.
Het dorp Otterlo is op loopafstand bereikbaar. Hier zijn vele restaurantjes waar u heerlijk kunt eten of een kopje koffie kunt drinken.
Naast de recreatieve tak is de boerderij nog in bedrijf als melkveebedrijf. We hebben 250 scharrelkippen, waarvan de eieren aan de deur worden verkocht.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hotels

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Houtkamp Groepsaccommodatie en B & B in Houtkampweg 7, Otterlo Gelderland 6731 AV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Otterlo Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Otterlo Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Otterlo Gelderland, 6731 AV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815959]