Merapi Bloembinderij & Kado's

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schoonenburgseweg 1 , 6611 AA Overasselt, Gelderland
Heumen, Maas- en Waal

E-mail

Over Merapi Bloembinderij & Kado's

Merapi ligt midden in het dorp Overasselt. Merapi bestaat uit twee onderdelen, namelijk een atelier en een bloemen- / cadeauwinkel.

Merapi-bloemenwinkel

De bloemenwinkel bestaat al enkele jaren maar sinds 2007 zijn hier ook cliënten van dichterbij werkzaam. De winkel biedt een prettige werkplek. Voor sommige mensen die hier een leer-werkplek hebben, kan het werken en leren in de winkel van Merapi, een opstap naar een betaalde baan betekenen. Voor anderen is het een uitdagende en leerzame vorm van dagbesteding, waarin het hebben van veel sociale contacten een belangrijke rol speelt.

Merapi-Atelier

Bij het atelier vind je uiteenlopende (creatieve) activiteiten. Je kunt bij Merapi dus meer dan alleen tekenen en schilderen. Zo wordt er bijvoorbeeld gewerkt met papier-maché, klei, zeep, gips, kralen en worden er kaarten voor bij boeketten gemaakt. De activiteiten zijn zowel belevingsgericht, activerend als productief. We gaan op zoek naar de mogelijkheden en talenten van de deelnemers en proberen deze uit te breiden. Een deel van de producten wordt ook verkocht worden in de winkel. Ook doe je in het atelier op vraag van de winkel seizoensgebonden werkzaamheden. Denk hierbij aan ondersteuning bij bijvoorbeeld Valentijnsdag, Pasen, Moederdag Kerst. Bij Merapi is er plek voor mensen met uiteenlopende zorgvragen en ontwikkelingsniveaus.

Het belangrijkste is, dat je interesse hebt in creatieve activiteiten. Parttime werken is ook mogelijk binnen het atelier.

Vanwege brandveiligheidsregels voor mensen in een rolstoel niet mogelijk om in het atelier op de bovenverdieping te werken.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Florists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Merapi Bloembinderij & Kado's in Schoonenburgseweg 1, Overasselt Gelderland 6611 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Overasselt Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Overasselt Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Overasselt Gelderland, 6611 AA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816420]