Bunt Isolatietechniek Van de

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Goorsteeg 15 , 3882 LE Putten, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Bunt Isolatietechniek Van de

Van de Bunt Isolatietechniek in Putten is specialist in het aanbrengen van na-isolatie in spouwmuren, onder vloeren, in kruipruimten en onder daken. Wij zijn een Puttens familie bedrijf met ruime ervaring in het isoleren van woningen en bedrijfsgebouwen.

Met een team van ruim dertig man isoleren wij zo’n 3000 tot 4000 woningen per jaar, zowel voor de particuliere- als de zakelijke markt. Wij werken op basis van eigen onderzoek en advies óf volgens een vast bestek. Ons motto: de klant moet er een comfortabele woon- of werkomgeving voor terugkrijgen, tegen lagere energie- en milieulasten.

Van de Bunt Isolatietechniek is werkzaam door heel Nederland. Voor bedrijven, woningcorporaties en particulieren. De opdrachten zijn gevarieerd: van het isoleren van één woning of bedrijfspand tot complete projecten met – pak ‘m beet – 100 woningen. Wij onderscheiden ons door kwaliteit te leveren tegen een concurrerende prijs, daarnaast hebben wij vanaf het begin ingezet op een breed aanbod aan isolatiematerialen om aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen.

Volop keuze in isolatiematerialen
Van de Bunt Isolatietechniek biedt volop keuze in isolatiematerialen, zoals isolatiewol, Neopixels, plaatmaterialen en isolatiefolie. Daardoor bieden wij vrijwel altijd een passende oplossing.

Eerlijk advies
Klanten kunnen bij Van de Bunt Isolatietechniek – vanzelfsprekend – rekenen op eerlijk advies. Onze klanten moeten er écht op vooruitgaan qua comfort en kostenbesparing. Als wij denken dat het resultaat gaat tegenvallen, dan zeggen wij dat eerlijk. Want ook wij zijn gebaat bij een goed resultaat. Bij twijfel kunnen wij een berekening laten maken. En zo nodig overleggen wij met een bouwfysicus. Heel soms blijkt isoleren te weinig zinvol of niet mogelijk. Maar wij zullen altijd proberen toch te komen tot een oplossing.

Goede vakmensen
Wij vinden het belangrijk dat wij waarmaken wat wij beloven.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Industrial Insulation

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bunt Isolatietechniek Van de in Goorsteeg 15, Putten Gelderland 3882 LE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Putten Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Putten Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Putten Gelderland, 3882 LE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826540]