CSW Software

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Prins Hendrikweg 62 , 3881 GE Putten, Gelderland

E-mail

Over CSW Software

CSW software is sinds 1986 de toonaangevende leverancier op het gebied van software voor garagebedrijven en grossiers en handelsbedrijven binnen de automotive sector.

Voor garagebedrijven, zowel universele bedrijven als dealerbedrijven, hebben wij ons alles-in-één-pakket AutomaaT ontwikkeld.
Deze garagesoftware biedt u alles wat u nodig heeft voor de automatisering van uw garagebedrijf en/of werkplaats.
Ieder garagebedrijf en iedere werkplaats is anders. CSW Software begrijpt dat. Garagesoftware als standaardpakket is soms gewoon niet goed genoeg. Dankzij ons eigen programmeerteam, zijn wij ook flexibel als het gaat om maatwerkoplossingen binnen het bestaande pakket.

Of het nu gaat om het maken van een factuur voor werkzaamheden in uw werkplaats, het plannen van onderhoud of het bijhouden van uw volledige boekhouding: geen enkel pakket is zo compleet als AutomaaT.

Dankzij de modulaire opbouw, kunt u het pakket in een basisuitvoering gebruiken, maar ook uitbreiden naarmate uw bedrijf zich verder ontwikkelt. Geen enkele andere leverancier van garagesoftware is zo compleet en tegelijkertijd zo flexibel.
Dankzij de eenvoudige structuur en opbouw, kan iedereen in no time aan de slag met onze garagesoftware oplossing.

Voor grossiers en handelsbedrijven binnen de automotive sector, hebben wij speciaal ons pakket TradeMate ontwikkeld. Dit pakket stelt u in staat om alle bedrijfsonderdelen te automatiseren. Van magazijn tot verkoop, van financiële administratie tot inkoop: u heeft geen andere software meer nodig.

TradeMate kan op verschillende manieren worden aangeboden. Lokaal of 'in the cloud', in modules of als totaalpakket, huren of kopen. Dankzij de eenvoudige en overzichtelijke opbouw van het programma kan iedereen er direct mee aan de slag. Het pakket neemt accountants en andere dienstverleners werk uit handen, waardoor de software zich in een mum van tijd terugverdient.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/CSWSoftware/
Twitter: https://twitter.com/CSWSoftware

Categorieën: Computer & IT Services, Computer Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is CSW Software in Prins Hendrikweg 62, Putten Gelderland 3881 GE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Putten Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Putten Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Putten Gelderland, 3881 GE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227020]