Dental Studio Putten Tandtechnisch Laboratorium

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kelnarijstraat 20 A , 3881 CB Putten, Gelderland

E-mail

Over Dental Studio Putten Tandtechnisch Laboratorium

We geloven in het belang van een duurzame samenwerking in teamverband op basis van specialismen. Daarom werken we in een team van tandartsen, een implantoloog, mondhygiënisten, tandtechnici en een klinisch (prothese) technicus. We bieden u ook de mogelijkheid op locatie komen werken, bij u in de praktijk of bij de patiënt thuis. Kiest u er voor om alleen de dagelijkse reparatiewerkzaamheden te leveren, dan doen we dat met even veel enthousiasme. In onze ogen is ook dat individueel maatwerk.

Vertrouwen winnen van de patiënt is de basis voor ons werk.

We vinden het prachtig om nieuwe mooie dingen te maken, maar we willen altijd het belang van de patiënt voorop stellen. U kunt bij ons een omgeving verwachten waar patiënten zich op hun gemak voelen. Er is een behandelruimte met veel daglicht en een wachtruimte met Wi-Fi en een kopje koffie of thee. Voor patiënten die beperkt zijn in het lopen, is er een zeer toegankelijke behandelruimte op de begane grond.

De patiënt wordt persoonlijk benaderd.

In onze missie staan de woorden “Schoonheid en Persoonlijkheid”. Het gebit bepaalt voor een gedeelte de uitstraling van de mens. Het gebit is een deel van je zelf. Dat is de benadering die we kiezen, wanneer we de patiënten ontmoeten en dat bepaalt onze werkwijze. Dat wil o.a. zeggen, dat er eerst geluisterd wordt. We werken met foto’s en bepalen samen met de patiënt hoe de werkstukken gaan worden.

U wordt op basis van veel ervaring geadviseerd.

Dental Studio Putten is nieuw, maar gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring op gebied van kroon-en brugwerk en prothetiek. Er is een ruime ervaring met lichaamsvriendelijke kunststoffen. Met veel enthousiasme willen we kritisch met u meedenken, naar u luisteren en u steeds adviseren over het toepassen van de beschikbare technieken. Wanneer de vraag heel complex is, zien we dat als een uitdaging.

U en uw patiënten krijgen een goede en snelle service.

Reparaties worden in het laboratorium uitgevoerd terwijl de patiënt wacht.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dental Studio Putten Tandtechnisch Laboratorium in Kelnarijstraat 20 A, Putten Gelderland 3881 CB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Putten Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Putten Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Putten Gelderland, 3881 CB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229008]