Cricova Wit Brut

Cricova Wit Brut van The Wine Adventure

Door: The Wine Adventure  14-10-2013
Trefwoorden: Wijn, Wit, Brut

In alle uithoeken van de wereld klassieke mousserend beschreven als de meest feestelijke wijn bewaard voor speciale gelegenheden. Deze wijn is geproduceerd volgens traditionele Franse "Methode Champenoise" impliceert een speciale productie en opslag. Open wijn smaak van fijne en delicate boeket, een kwaliteit die is te wijten aan langdurige perlare ontbonden kooldioxide in de wijn na de secundaire gisting die zich in de fles wijn met latere rijping "cuvée" in horizontale positie ten minste drie jaar. Deze schuimen worden gebruikt voor het maken van druivensoorten selectie van klassieke Europese 40% Pinot Noir en 60%Chardonnay, geteeld op plantages in het centrale deel van Moldavië.

Trefwoorden: Brut, cricova, Wijn, Wit,

Andere producten en diensten van The Wine Adventure

Proeverij van The Wine Adventure thumbnail
14-10-2013

Proeverij

Uw proeverij & ons gezamelijk avontuur! We make it an adventure for you! Let's discover the wines of Moldova!


Bostavan Saperavi van The Wine Adventure thumbnail
14-10-2013

Bostavan Saperavi

Deze druif komt oorspronkelijk uit Kachetië in het oosten van Georgië en is de belangrijkste druif van dit land.


Château Vartely Feteasca van The Wine Adventure thumbnail
14-10-2013

Château Vartely Feteasca

Uiterst frisse inheemse druif / wijn, bloemig met nuances van groene appel, limoen, kalk en citroen. De smaak is volledig vers met toetsen van witte bloem in afdronk.


Purcari Premium Wine Rara Neagra van The Wine Adventure thumbnail
14-10-2013

Purcari Premium Wine Rara Neagra

Mooie inheemse drijf/wijn, vol en fluweelachtig, met een lichte noot van gedroogd fruit en opvallende zweem van milde tabak en vanille. Makkelijke instap wijn voor beginnende rode wijn drinker.


Wijnen van The Wine Adventure thumbnail
15-04-2013

Wijnen

Wijnhandel, wijnkoperij en distributeur. Wijnbedrijf met specialisatie in Moldavische wijnen waaronder de wijnhuizen Purcari Premium Wine, Bostavan Winery, Chateau Vartely & Cricova. Zowel particulier als professionele horeca als evenementen of proeverijen.