Track and Trace van Jablotron

Track and Trace van Jablotron van PT Beveiliging

Door: PT Beveiliging  02-06-2014
Trefwoorden: track and trace

De Jablotron CU-07 is de ideale track and trace module. De module is zeer compact en daarnaast makkelijk te plaatsen. Door gebruik te maken van de kosteloze Web Zelf Service kunt u overal en altijd u wagen of wagenpark beheren.De module hoeft enkel voorzien te worden van een simkaart, aangemeld te worden (éénmalig), en aangesloten te worden op de sigarettenaansluiting in de auto. Dit alles zorgt voor een simpele, gemakkelijke installatie. In de online applicatie, die data ontvangt via GPRS, kunt u het geschiedenis log zien en een overzicht van al uw ritten. Gegevens van het toestel moet worden verwerkt door de server, zonder deze kosteloze koppeling is de module niet uit te lezen. Gebruik van de Jablotron Web Zelf Service is en blijft gratis. U betaald dus geen licentie kosten e.d., enkel de aanschaf van de hardware en de simkaart van uw provider. Hieronder vindt u enkele screenshots van de Web Zelf Service:

Trefwoorden: track and trace

Andere producten en diensten van PT Beveiliging

Camera bewaking van PT Beveiliging thumbnail
29-05-2014

Camera bewaking

PT Beveiliging verkoopt de alleen hoogwaardige camerasystemen . Wij verkopen camera systemen en losse camera's van HIkvision.


Alarmsysteem Jablotron van PT Beveiliging thumbnail
29-05-2014

Alarmsysteem Jablotron

PT Beveiliging is een erkend installateur en verkoper van Jablotron alarmsystemen. Jablotron alarmsystemen zijn als beste getest in Duitsland.