tuinhekwerk gaashek afrastering

tuinhekwerk gaashek afrastering van hekwerkonderdelen.com

Door: hekwerkonderdelen.com  04-03-2015
Trefwoorden: Afrastering, Gaashekwerk, Tuinhek

Gaashekwerk is een degelijk en flexibel type hekwerk afrastering. Het kan in vele situatie's toegepast worden. Zowel in landelijke gebieden, rondom particuliere tuinen en als bedrijfsafrastering rondom industriele opslagterreinen of bedrijfspanden. Het gaashekwerk is standaard leverbaar in diverse hoogte en kan na gelang de situatie ook nog worden uitgerust met puntdraden om eventuele overklimming te bemoeilijken. Standaard in gaashekwerk verkrijgbaar in een verzinkte uitvoering en kan indien gewenst ook worden gepoedercoat in groen RAL6009 of zwart RAL9005.

Trefwoorden: Afrastering, afrastering van gaas, Gaashekwerk, harmonica gaas, Tuingaas, Tuinhek,

Andere producten en diensten van hekwerkonderdelen.com

zichtdicht hekwerk van hekwerkonderdelen.com thumbnail
04-03-2015

zichtdicht hekwerk

Voor meer privacy in uw achtertuin kunt u met onze zichtdichte invlechtstroken uw tuin in een handomdraai veranderen en weer vollop genieten van uw tuin.


dubbelstaafmatten hekwerk van hekwerkonderdelen.com thumbnail
04-03-2015

dubbelstaafmatten hekwerk

Een dubbelstaafmat hekwerk kan ideaal gebruikt worden als tuin hekwerk. Het is eenvoudig en snel te plaatsen en het is bovendien ook nog eens onderhoudsarm dankzij de zinklaag die het staal beschermd tegen allerlei weersinvloeden. Optioneel kunnen de staafmatten ook nog worden gepoedercoat in een groen of zwarte RAL kleur.