Advertentiesite Winkelkraam.nl blijft in beweging

Door: Winkelkraam.nl  21-03-2011
Trefwoorden: Advertenties, 2ehands, Marktplaatsen

Staatsloterij actie
Op 11 februari 2011 bestond exact drie jaar, een goede reden om een leuke actie te realiseren. Tijdens de actieperiode werd er iedere dag een vijfde Staatslot verloot. De Staatsloterij actie was een enorm succes. We kregen immers niet alleen de kans een aantal bezoekers blij te maken, de website won ook in rap tempo aan populariteit!

Meer, meer, meer…
Er zijn de afgelopen maand ruim dertig kramen bijgekomen op Winkelkraam.nl, we ontvangen iedere maand meer bezoekers, er zijn veel interessante rubrieken bijgekomen en het aantal rubrieken wordt ook nog steeds uitgebreid. We zijn erg blij met de vooruitgang die we blijven boeken!

Winkelkraam.nl on air
Vanaf volgende week is de radiocommercial van Winkelkraam.nl te horen op drie verschillende regionale radiozenders. Met deze commercial zetten we de website nog meer in de schijnwerpers.

De lente is in aantocht
Een goede reden om je huis eens goed op te ruimen en schoon te maken. Kom je nog spullen tegen die je niet meer gebruikt of voel je juist enorm de behoefte om nieuwe spullen aan te schaffen? Je kunt op Winkelkraam.nl een kraam openen of de winkelkramen van anderen bekijken.

Al met al blijft Winkelkraam.nl in beweging

Trefwoorden: 2ehands, Advertenties, Marktplaatsen, Winkelkraam, Winkelkramen