Winkelkraam.nl geeft webwinkels de mogelijkheid om hun advertenties via XML-feeds te plaatsen.

Door: Winkelkraam.nl  22-04-2009
Trefwoorden: Kopen, Verkopen, Webwinkels

Winkelkraam.nl bied u de mogelijkheid om uw advertenties via een koppeling automatisch toe te voegen aan onze website. Dit is handig wanneer u reeds beschikt over een eigen website waarop uw advertenties getoond worden.

Om dit te realiseren kunnen wij uw website via een XML bestand koppelen aan Winkelkraam.nl. Via deze koppeling worden uw advertenties dagelijks automatisch geupdate. Dit houd in dat wijzigingen in de omschrijving, prijs en foto's vrijwel onmiddellijk worden aangepast. Wanneer u gebruik wenst te maken van een koppeling via XML, dient u ons een link toe te sturen naar een XML bestand op uw website.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze opbouw van de XML bestand? neem dan contact op met winkelkraam.nl
Winkelkraam.nl is de jongste en snelst groeinde gratis advertentesite van Nederland. Nu al meer dan 52.000 advertenties en ruim 635 kramen.

Over Winkelkraam.nl
Winkelkraam.nl, opgericht in 2008, is in Nederland de eerste vraag- en aanbodsite waar u doormiddel van kramen uw artikelen kunt kopen en verkopen.
De site is eenvoudige van opzet.Zowel particulieren als bedrijven kunnen hier hun handel aan de man brengen.Winkelkraam.nl is de jongste en snelst groeiende gratis advertentiesite van Nederland. Kijk voor meer informatie op: www.winkelkraam.nl

Trefwoorden: Advertentiesite, Kopen, Kramen, Verkopen, Webwinkels