Kasteel en park Rosendael

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rosendael 1 , 6891 DA Rozendaal, Gelderland
Veluwe

E-mail

Over Kasteel en park Rosendael

Kasteel en park Rosendael (gemeente Rozendaal), vlakbij Arnhem op de Veluwezoom is van april t/m oktober te bezoeken. Het kasteelmuseum en het park zijn onder leiding van een gids te bezichtigen. Het park met de beroemde bedriegertjes en de schelpengalerij is ook op eigen gelegenheid te bezoeken. Volwassenen kunnen regelmatig genieten van concerten, workshops, themarondleidingen of de jaarlijkse agapanthusdagen. Speciaal voor kinderen worden evenementen, schoolreisjes en kinderfeestjes georganiseerd. De theeschenkerij, in het kasteel en met terras buiten voor het kasteel, serveert koffie of thee. In de oranjerie (geopend mei t/m oktober) wordt brunch, lunch, een afternoon tea, of diner geserveerd met uitzicht op kasteel en rozentuin.

Het statige kasteel is een schitterende trouwlocatie. Het is mogelijk uw burgerlijk huwelijk te laten voltrekken in een van de sfeervolle ruimtes van het kasteel, in de Oanjerie met uitzicht op de rozentuin of buiten in de rozentuin. Een fotoreportage, receptie, lunch, diner of feest kunt u in ook het kasteel of Oranjerie houden.

Daarnaast is het mogelijk op kasteel Rosendael of in de Oranjerie te vergaderen, lunchen, dineren of een feest te geven.

Kasteel & park Rosendael is een locatie van Geldersch Landschap & Kasteelen. Donateurs van deze stichting hebben gratis toegang tot de zeven opengestelde kastelen en krijgen doorgaans korting op evenementen.

Kijk voor actuele (extra) openingstijden en activiteiten/evenementen op www.glk.nl/rosendael.

Kasteel Arnhem; Kasteel Velp; kasteel omgeving Arnhem; Kasteel Rozendaal; museum Arnhem; museum omgeving Arnhem; museum omgeving Velp; kinderfeest Arnhem; kinderfeest Velp; kinderfeest Rozendaal; schoolreis Arnhem; schoolreis Velp; schoolreis Rozendaal; trouwlocatie Arnhem; trouwlocatie Velp; trouwlocatie Rozendaal; feest in kasteel; receptie in kasteel; dineren in kasteel.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

14-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/kasteelrs

Categorieën: Museums

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Rozendaal Gelderland

Is Kasteel en park Rosendael in Rosendael 1, Rozendaal Gelderland 6891 DA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Rozendaal Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rozendaal Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rozendaal Gelderland, 6891 DA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821847]