Bikkel Schilderwerken Zelhem

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Branddijk 5 , 7261 LH Ruurlo, Gelderland
Berkelland, De Achterhoek

E-mail

Over Bikkel Schilderwerken ZelhemZo flexibel is Bikkel schilderwerken

In 1960 is Joop Bikkel begonnen als zelfstandig schilder in Velswijk een plaatsje net buiten Zelhem. Schildersbedrijf J Bikkel. Gerco Bikkel ging vanaf zijn 14e jaar met zijn vader mee schilderen op zaterdag en na schooltijd. Om verder te ontwikkelen heeft Gerco er voor gekozen om eerst buiten de deur van zijn vader’s bedrijf te kijken. Eerst werd er een degelijke praktijk ervaring opgedaan bij toenmalig schildersbedrijf Tammel in Zelhem. Vervolgens ben ik werkzaam geweest bij Habeco Verf leverancier te Doetinchem om de verftechnische kant van het schilderen verder uit te diepen.

In 2011 heeft Gerco het toenmalig schildersbedrijf J Bikkel weer nieuw leven in geblazen echter de naam is veranderd in Bikkel Schilderwerken. Inmiddels beschikt Bikkel schilderwerken over een eigen spinhoogwerker en is er gezocht naast particulier schilderwerk ook naar zakelijke opdracht gevers. Zoals Staatsbosbeheer, gelderveste scholengroep en diverse VVE er’s . Waar naar volle tevredenheid mee word samengewerkt. Bikkel schilderwerken werkt inmiddels met meerdere mensen om uw opdracht prima in een redelijk tijdsbestek op te leveren waarin kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Kortom Bikkel schilderwerken is een betrouwbaar bedrijf. Waar afspraken worden nagekomen. Doen wat je beloofd.

Ons werkgebied is Zelhem, Veldhoek, Doetinchem, Hengelo GLD, Vorden, Ruurlo, Borculo kortom de gehele achterhoek.

Onze specialisaties zijn: Buitenschilderwerk, Binnen schilderwerk, houtrotherstel, behangen en dubbele beglazing.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Bikkel-Schilderwerken-283664968429114/

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bikkel Schilderwerken Zelhem in Branddijk 5, Ruurlo Gelderland 7261 LH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Ruurlo Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ruurlo Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ruurlo Gelderland, 7261 LH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827364]