Fysiotherapiepraktijk Kulturhus Van Zadelhoff

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuwe Weg 5 -08 , 7261 NL Ruurlo, Gelderland
Berkelland, De Achterhoek

E-mail

Over Fysiotherapiepraktijk Kulturhus Van Zadelhoff

In onze fysiotherapiepraktijk in het Kulturhus in Ruurlo werken onze fysiotherapeuten samen met onze cliënten aan het herstel van het lichaam. De moderne praktijkruimten bieden alle mogelijkheden voor behandeling en het doen van oefeningen. De vestiging van de praktijk in het Kulturhus biedt het voordeel dat overleg met andere specialisten als de huisarts en de cesartherapeut heel eenvoudig is, iets dat de behandeling ten goede komt.

Bij onze praktijk kunnen mensen terecht als ze moeite of pijnklachten bij het bewegen hebben. Wij ondersteunen onze cliënten bij gezond bewegen, het terugdringen van klachten en ziekteverzuim of het voorkomen van blessures. Ook voor een bewegingsadvies op maat kunt u bij ons terecht.

In onze praktijk werken fysiotherapeuten voor jong en oud. Naast algemene fysiotherapie bieden wij ook andere therapieën en beweegprogramma’s. Samen met u bespreken we de mogelijkheden en kijken welke behandeling het beste bij u past. Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op

Bewegen: het lijkt vaak zo vanzelfsprekend. Tot u ergens last van krijgt of uw lichaam even niet meewerkt. De fysiotherapeuten in het Kulturhus in Ruurlo helpen u als u klachten hebt door uw houding of als bewegen problemen oplevert. Het kan gaan om sportblessures, klachten die u tijdens het werk heeft gekregen, door een ongeval of ziekte of simpelweg omdat uw lichaam ouder wordt.

Specialisten
Vanuit de fysiotherapiepraktijk Van Zadelhoff in het Kulturhus werken we met zes fysiotherapeuten samen met onze cliënten aan het herstel van het lichaam. Afhankelijk van de klachten passen wij verschillende therapieën toe. Ook bieden wij beweegprogramma’s voor mensen met een chronische aandoening. De fysiotherapeuten van Zadelhoff zijn officieel registerfysiotherapeut.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapiepraktijk Kulturhus Van Zadelhoff in Nieuwe Weg 5 -08, Ruurlo Gelderland 7261 NL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Ruurlo Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ruurlo Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ruurlo Gelderland, 7261 NL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826377]