s-Heerenberg Fysiotherapie Praktijk Berghstede

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Plantsoensingel Zuid 3 , 7041 ZC 's-Heerenberg, Gelderland
Montferland

E-mail

Over s-Heerenberg Fysiotherapie Praktijk Berghstede

De praktijk is al meer dan 35 jaar gevestigd is ’s-Heerenberg. Wij zorgen voor de meer en minder bewegende inwoners van ’s-Heerenberg en omstreken. Zo komen we in het verzorgingshuis St Gertrudis, bij patienten thuis,en verzorgen gymgroepen in de praktijk. Maar vooral behandelen we allerlei klachten aan het bewegingsapparaat vanuit verschillende invalshoeken. Wij hebben contact met alle naar ons verwijzende artsen en met de huisartsen in ’s-Heerenberg hebben wij een maandelijks terugkerend patientenoverleg.

Fysiotherapie is een vorm van paramedische zorg die zich richt op het bewegend functioneren van de mens. Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Degene die alles afweet van ’de mens in beweging’, is de fysiotherapeut. Bij hem of haar kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen.

Veel klachten in het houdings- en bewegingsapparaat kunnen door de fysiotherapeut positief worden beïnvloed. Daarbij kunt u denken aan:

• pijn aan spieren, pezen, banden en gewrichten;
• zwelling van gewrichten;
• krachtsvermindering;
• bewegingsbeperking;
• stijfheid;
• problemen met bewegen;
• evenwichtsstoornissen;
• ademhalingsproblemen;
• vermoeidheidsverschijnselen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is s-Heerenberg Fysiotherapie Praktijk Berghstede in Plantsoensingel Zuid 3, 's-Heerenberg Gelderland 7041 ZC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in 's-Heerenberg Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Heerenberg Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Heerenberg Gelderland, 7041 ZC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826959]