Snor Grand Café De/Zaal De Foyer

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Molenstraat 2 , 7041 AE 's-Heerenberg, Gelderland
Montferland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Snor Grand Café De/Zaal De Foyer

In dit uit 1879 daterende pand aan de Molenstraat te ‘s-Heerenberg is al meer dan een eeuw lang een uitgaansgelegenheid gevestigd.

Maak van uw feest eens iets echt aparts! Een gecombineerde zaal- en tuinfeest dankzij de fraaie serre en het gezellige tuinterras.

Zaal De Foyer
In Zaal De Foyer kunnen wij voor elk gezelschap van 10 tot 140 personen een passend arrangement op maat maken. Samen met u maken wij van uw feestje een festiviteit, dat zich kenmerkt door een plezierige ambiance in een huiselijke sfeer. Kortom, een gastvrije gelegenheid voor uw receptie, bruiloft, jubileum, verjaardag, borrel, tuinfeest, BBQ, koffietafel, vergadering, demonstratie, training of personeelsfeest.

Uiteraard kunnen we daarbij een smakelijk buffet, brunch of diner verzorgen.

Maak van uw feest eens echt iets aparts! Een gecombineerd zaal- en tuinfeest dankzij de fraaie serre en het sfeervolle tuinterras. Een happening in hartje ’s-Heerenberg.

Openingstijden

Ma
-
Di
Gesloten
Wo, Vr - Zo
-
Do
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Venues & Function Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van 's-Heerenberg Gelderland

Is Snor Grand Café De/Zaal De Foyer in Molenstraat 2, 's-Heerenberg Gelderland 7041 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Planning diensten in 's-Heerenberg Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Heerenberg Planning per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Heerenberg Gelderland, 7041 AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820725]