Braak Accountants Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oosteinde 135 137 , 3925 LC Scherpenzeel gld, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Braak Accountants Van

Mee-ondernemen staat bij VBA Van Braak Accountants hoog in het vaandel. Als wij onze klanten moeten geloven ligt daarin misschien wel onze grootste kracht.

Omdat wij net als u een hekel hebben aan teveel betalen en graag het onderste uit de financiële kan willen hebben.
Omdat wij voortdurend op zoek blijven naar alternatieven.
Omdat wij net iets slimmer zijn
Omdat wij geloven in no-nonsense ondernemen

Uitgeslapen dienstverlening dus.

Wilt u weten wat VBA Van Braak Accountants voor u kan betekenen? Neem contact op voor een geheel vrijblijvende introductie.

Wie zijn wij
VBA Van Braak Accountants is een zelfstandig en groeiend advieskantoor waar een enthousiast team van accountants, belastingadviseurs en medewerkers hecht samenwerkt ten behoeve van onze cliënten. Wij doen dit vanuit onze vestigingen in Borger, Drachten, Holten, Marum, Scherpenzeel, Tiel, Texel, Veenendaal, Zoetermeer en Zuidbroek.

Onze accountants zijn lid van de Nederlandse Orde van Accountants-Administratieconsulenten (NOvAA) en onze belastingadviseurs zijn lid van het Register Belastingadviseurs (RB). Dit houdt in dat wij zijn gebonden aan de voor deze beroepsorganisaties geldende gedrags- en beroepsregels.

Onze mensen
Onze organisatie telt ruim 135 enthousiaste, hoogopgeleide en gemotiveerde medewerkers met een op resultaat gerichte instelling, stijl en teamspirit. Naast een goede basisopleiding (veelal HBO of academisch) besteden wij veel aandacht aan permanente educatie en vaktechnische ontwikkeling. De veranderende wet- en regelgeving volgen wij op de voet, zodat wij onze cliënten adequaat kunnen adviseren.

Onze doelgroep
De doelgroep van VBA Van Braak Accountants is zeer divers. Onze klantenportefeuille bestaat voornamelijk uit ondernemers in het MKB en de agrarische sector met als gemeenschappelijke deler dat het mensen zijn, die geïnteresseerd zijn in oplossingen die hen geld besparen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Braak Accountants Van in Oosteinde 135 137, Scherpenzeel gld Gelderland 3925 LC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Scherpenzeel gld Gelderland, 3925 LC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820248]