Duurzaam TS BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Glashorst 100 , 3925 BV Scherpenzeel gld, Gelderland

E-mail

Over Duurzaam TS BV

Duurzaam TS is in de wereld van techniek een bedrijf welke u als totaal installateur van dienst kan zijn. Wij hebben als doelstelling een mix te creëren tussen techniek enerzijds en service en kwaliteit anderzijds. In nauwe samenspraak met onze opdrachtgevers zullen wij zorg dragen voor het implementeren van het wensenpakket van de klant in relatie met nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van milieu, veiligheid en flexibiliteit.

Duurzaam TS is gespecialiseerd in o.a. elektra, loodgieterwerken, brand- en inbraakbeveiliging en mag zich derhalve met recht een totaalinstallateur noemen.

Werkzaamheden
Onze opdrachten lopen sterk uiteen. Denk hierbij aan woningen, appartementencomplexen, scholen, bedrijfspanden en retail van groot tot klein. Veelal nemen wij gecombineerde projecten aan, maar ook zijn wij graag uw partner voor deelopdrachten. Wij opereren landelijk en gaan met regelmaat ook de grens over naar België en Duitsland voor onze vaste relaties

MVO
De rode draad binnen Duurzaam TS is het doorzetten van de aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Duurzaam TS kan u hiermee van dienst zijn met zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen (lucht/water), groendaken en uiteraard een groot scala aan LED-verlichting. Diverse projecten worden vanuit de overheid ondersteund d.m.v. subsidie dan wel door de energie-investeringsaftrek. Uiteraard kunnen wij u hierin informeren en adviseren..

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Duurzaam TS BV in Glashorst 100, Scherpenzeel gld Gelderland 3925 BV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Scherpenzeel gld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Scherpenzeel gld Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Scherpenzeel gld Gelderland, 3925 BV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3683811]