Jetten Loodgieter BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oosteinde 81 , 3925 LB Scherpenzeel gld, Gelderland

E-mail

Over Jetten Loodgieter BV

Jetten Loodgieter en Verwarming in Scherpenzeel heeft alles in een hand, met uiteraard uitstekende begeleiding en adviezen. Onze goed opgeleide vakmensen zorgen voor perfecte uitvoering van de werkzaamheden.
verwarming
ventilatie
sanitair
complete badkamers
lood- zink- en koperwerk
dakbedekking
airconditioning

Kwaliteit en service gegarandeerd

Ons lidmaatschap van Uneto-VNI en onze jarenlange ervaring op het gebied van installatietechniek en badkamerrenovatie staan garant voor het beste resultaat.

Voor alle voorkomende werkzaamheden aan c.v.- en sanitaire installaties kunt u een beroep op ons doen. Maar dat geldt bijvoorbeeld ook voor een verstopte riolering, reparaties aan het dak of de dakgoot.

Een nieuwe c.v.-ketel of (design)radiator? Een waterdicht dak, een oude dakgoot vervangen, een speciale keukenkraan of een luxe badkamer met alles erop en eraan?

Welke vragen of wensen u ook heeft als het over installatietechniek of badkamers gaat heeft Jetten de oplossing. Wij zijn een ambachtelijk bedrijf wat al 40 jaar! Bekend staat om zijn vakmanschap. Voor ondernemer en particulier, voor mensen die de klus willen uitbesteden en voor de doorgewinterde doe-het-zelver.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Jetten-Loodgieter-BV-124127527762881/

Categorieën: Heating

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Jetten Loodgieter BV in Oosteinde 81, Scherpenzeel gld Gelderland 3925 LB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Scherpenzeel gld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Scherpenzeel gld Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Scherpenzeel gld Gelderland, 3925 LB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817798]