Loodgietersbedrijf Gardenier

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vlieterweg 52 , 3925 GC Scherpenzeel gld, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Loodgietersbedrijf Gardenier

Na jaren in loondienst loodgieter te zijn geweest begon het ondernemershart van Steven Gardenier te spreken en in 1977 begon hij voor zichzelf met loodgietersbedrijf Gardenier. Een jaar na de start van de eigen onderneming werd hun derde telg geboren. Het was een kereltje die naar de naam Gijs zou gaan moeten luisteren.

Gijs zag het werk van zijn vader en zag dat het goed was, dat het een mooi beroep was en wilde dit zelf ook kunnen en leren. In een aantal jaren stak Gijs zo erg veel op van zijn vader en zijn vader deelde de jarenlange ervaring met hem. Ondertussen koos Gijs voor een opleiding tot loodgieter. In het jaar 2004 was de tijd rijp om het niet alleen maar meer samen met zijn vader te doen maar om ook de verantwoordelijkheid te gaan delen. Een vof werd opgericht en dat was ook meteen een stap in de richting om eens het loodgietersbedrijf over te nemen.

Op de historische en mooie datum 1-1-2011 heeft Gijs Gardenier het loodgietersbedrijf helemaal overgenomen en zet het werk als vertrouwde huisinstallateur vol verve verder.

Eind 2012 is loodgietersbedrijf Gardenier met een tweede website het www opgegaan. In alle jaren heeft het loodgietersbedrijf zoveel haarden en kachels geplaatst dat we vonden dat dit een eigen plek nodig had. Ook bij haarden en kachels is het juiste advies, een stuk maatwerk, perfecte en veilige installatie en vertrouwen erg belangrijk.

Door de jarenlange ervaring opgedaan in het bedrijf van zijn vader en later als mede eigenaar heeft Gijs zoveel kennis opgedaan dat hij uw ideale partner is voor al uw loodgieters werkzaamheden in en om het huis en bedrijf.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Plumbers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Loodgietersbedrijf Gardenier in Vlieterweg 52, Scherpenzeel gld Gelderland 3925 GC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Scherpenzeel gld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Scherpenzeel gld Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Scherpenzeel gld Gelderland, 3925 GC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818731]