Carla Groeneveld valt 27 kilo af bij Line Studio Nanny

Carla Groeneveld valt 27 kilo af bij Line Studio Nanny van Line Studio Nanny

Door: Line Studio Nanny  10-03-2009

Mijn naam is Carla Groeneveld en ik ben 45 jaar. Alweer bijna 21 jaar gelukkig getrouwd met Jaap en we hebben twee fantastische labradors. Op 15 december 2008 woog ik 98 kilo en op 2 maart 2009 was dat 77,6. Dat is erg snel, zult u denken, maar het is mij helemaal gelukt onder zeer goede begeleiding van Line Studio Nanny in Scherpenzeel.
Na het lezen van het boekje “Help ik val af” van Erica Terpstra wist ik dit is de manier voor mij om af te gaan vallen of zoals meestal wordt gezegd: “de knop is om”. Via www.linestudio.nl ben ik bij Line Studio Nanny in Scherpenzeel terecht gekomen. Op 15 december, ja ja net voor de kerst, had ik mijn eerste afspraak bij Nanny. In eerste instantie wilde ik na de kerst beginnen, maar Nanny had mij zo gemotiveerd en wist mij nog enthousiaster te maken dat ik dus de 15de december ben begonnen met het prodimed dieet (eiwit dieet). Je oude eetgewoonten worden over de schutting gegooid en vrijwel alle voedingsmiddelen worden geëlimineerd zodat je niet meer in je oude eetpatroon kunt terugvallen. Dit dieet bestaat uit 6 fases en is geheel onder begeleiding. Samen met Nanny bepaald je hoeveel je wilt afvallen en bij hoeveel kilo je naar een andere fase gaat. Het dieet bestaat uit poeders die met water moeten worden aangemaakt. Er zijn veel smaken en soorten. Ik nam bijvoorbeeld voor het ontbijt altijd havermout met kaneel en krenten. Tussendoor een warme chocolademelk, met de lunch een champignons soep en ’s avonds een omelet of rösti. Bij de lunch en het avond eten mag je bepaalde groenten onbeperkt eten. Als toetje een koffie- of aardbeien mousse. Erg lekker allemaal. Per dag moet je ook minimaal 2 liter water drinken. Daarnaast is bewegen erg belangrijk. Ik ga drie keer in de week naar de sportschool en wandel elke dag in het bos met onze honden.
Elke week word je gewogen op een weegschaal die onder andere ook je BMI, vet percentage, vet massa en lichaamsvocht aangeeft. Na het wegen kun je in één van de apparaten. Het doel van deze apparaten is om afvalstoffen af te voeren, om vetweefsel af te breken, je huid te verstevigen en cellulite te bestrijden. In overleg met Nanny kun je in de vibrosaun, de vacutrainer, warmte cabine of de infrarood tunnel, op de power plate of de rolmassage.
Bij elke 5 kilo krijg je een certificaat. Dat doet je echt goed en blijft je motiveren. Ik kan nu zoveel kleren weer aan en heb ook al nieuwe gekocht.
De foto voor en na heb ik ingelijst en op een opvallende plaats in mijn woonkamer gezet. Dit heb ik gedaan om mezelf gemotiveerd te houden en ik wil dat ik blijf zoals ik nu ben. Slank en helemaal toppie.