Nieuwe Vacutrainer op Loopband bij Line Studio Nanny

Nieuwe Vacutrainer op Loopband bij Line Studio Nanny van Line Studio Nanny

Door: Line Studio Nanny  15-10-2008

Door de unieke combinatie van bewegen in een vacuümruimte vindt er vanaf het begin een optimale doorbloeding plaats bij Billen, Buik en Benen
Dit resulteert in minder centimeters, doordat de cellen hun vet afstaan om te verbranden in het hele lichaam.
Vacutraining verbetert de doorbloeding.Hierdoor openen de vetcellen zich om het vet af te staan dat in
de rest van het lichaam wordt verbrand.
Door middel van rustig wandelen in de vacuümruimte wordt de doorbloeding gestimuleerd en wordt de vetverbranding direct geactiveerd.
De huid wordt weer glad en egaal, zodat gelijk de omvang op de 3 B`s waarneembaar is.

Tevens wordt voor veel cliënten het programma aangepast. Het concept gaat worden 5 minuten bindweefsel massage op de rolmassage, daarna de vacutraining het effect is veel krachtiger omdat het bindweefsel los is en daarna door de vacutraining super doorbloed wordt.

Bindweefselmassage

Binnen het lichaam heeft het bindweefsel een steunende en verzorgende functie. Bindweefsel beschermt de organen en bepaalt hun vorm. Ook de onderlinge beweeglijkheid van de organen wordt verzorgd door het bindweefsel. Via het bindweefsel worden bloedvaten en zenuwen naar de organen geleid. In tegenstelling tot de meest bekende massagevormen wordt bindweefsel niet toegepast op de spieren, maar op de bindweefsellaag van het lichaam die zich tussen de opperhuid en de spieren bevind. Bindweefselmassage is een vorm van reflexzonebehandeling.

Door de segmentatie in het lichaam (de zenuwen die tussen de wervels uitkomen bedienen alle weefsels en organen in datzelfde bandvormige gebied) kan uit de verklevingen in het bindweefsel worden los gemaakt waar mogelijke probleemzones zich bevinden. Andersom kan door het losmaken van die verklevingen reflexmatig invloed worden uitgeoefend op alle inwendige organen, spieren, bloedvaten etc. die in dat bandvormige gebied voorkomen.
De technieken hebben een positief effect op een verslapte of slecht doorbloede huid en ook cellulite, striae en zeker ook littekenweefsel kan door deze massagetechniek sterk verbeteren.

Line Studio Nanny is een kleine studio met mega goede resultaten! Het concept van de Line Studio is al vele malen gekopieerd Nog telkens komen cliënten van verre weg om de resultaten te bewonderen.

Line Studio Nanny gaat vanaf begin volgend jaar ook trainingsdagen geven in Lunteren.
Het is de bedoeling dat u in een paar dagen het gezonde eetpatroon en het waarom te eten onder de knie gaat krijgen.
Onder begeleiding van 2 professionele therapeuten wordt u geleerd hoe u uw levenskwaliteit kunt verbeteren. www.linestudio.nl

Bij Line Studio Nanny wordt altijd aandacht geschonken aan behaalde resultaten, maar klanten die onderweg zijn naar een gezonder en slanker leven mogen ook wel eens in het zonnetje gezet worden. De meeste mensen trainen 2 x per week en boeken zo een geweldig resultaat.

Wij hebben weer hele bijzonder resultaten.

Hanny Unk is bijna 40 kilo afgevallen.
Kees van Wijk is 15 kilo afgevallen in 3 maanden
Anneke Meerveld is 24 kilo afgevallen
Linda de Bor is 12 kilo kwijt
Op de website www.linestudio.nl kunt u foto’s van deze resultaten bekijken.
Verder hebben we nog heel veel resultaten, maar deze cliënten willen liever niet genoemd worden.
Ieder traint en eet op een andere manier, omdat niet iedereen hetzelfde is.

Knip de bijgevoegde waardebon uit voor een kennismaking met de Vacutraining op een loopband en bindweefsel massage.


Met vriendelijke groet Nanny

Line Studio Nanny
Vijverlaan 30
3925 EM Scherpenzeel
T.033-2773172
www.linestudio.nl