Wijka Brandbeveiliging

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Houtbeekweg 6 , 3776 LZ Stroe, Gelderland
Barneveld, Gelderse Vallei

E-mail - Geen ingevoerd

Over Wijka Brandbeveiliging

Wijka Brandbeveiliging gevestigd te Stroe is gespecialiseerd in het onderhoud van kleine blusmiddelen, brandbeveiliging en brandbestrijdingsapparatuur.

Sinds 1993 een betrouwbare partner op het gebied van brand- en veiligheidsmaterialen.

U kunt bij ons terecht voor: advies, reparatie, service en levering van/aan brandblussers, brandslanghaspels en brandblusmaterialen/onderdelen. Uiteraard, kunt u bij ons uw brandblusser van ieder merk laten vullen en controleren/inspecteren. Tevens persen wij ook droge stijgleidingen.

Wijka Opleidingen verzorgt diverse BHV- en VCA-cursussen voor bedrijven en particulieren. Wij geven zowel de basiscursus als de herhalingscursussen en alle cursussen worden gegeven door ervaren instructeurs. Wij werken volgens de richtlijnen van het NIBHV, zodat u na het volbrengen van de cursus het geregistreerde NIBHV-diploma en een legitimatiepas krijgt

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Wijka Brandbeveiliging in Houtbeekweg 6, Stroe Gelderland 3776 LZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Stroe Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Stroe Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Stroe Gelderland, 3776 LZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826209]