Alpha Natuursteen BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Eperweg 78 A , 8084 HJ 't Harde, Gelderland
Elburg

E-mail

Over Alpha Natuursteen BV

De naam "alpha" is gekozen vanuit de Griekse oudheid en staat voor het "begin". Het begin vanuit de eeuwenoude materiaalsoort natuursteen en het begin van de herinnering vervaardigd in steen.

Ons uitgangspunt is: "Kwaliteit van nu - service van toen". Daarbij willen we optimaal gebruik maken van de hedendaagse kennis en ervaring met de materialen en technische mogelijkheden. Met de service van toen, door middel van tijd en aandacht.

Als het gaat om een grafmonument vinden wij het belangrijk dat u zich bij Alpha op uw gemak voelt. Zodat u op een prettige manier een goed beeld krijgt van de vele mogelijkheden. Dit kan in onze showrooms, door ons presentatieboek of de brochure. Dit kan ook door een bezoek bij u thuis, al dan niet in combinatie met een bezoek aan de begraafplaats.

Een ander onderdeel van ons bedrijf is de levering van natuurstenen vloeren en onderdelen voor de bouw. De toepassingen vereisen veel kennis van de materialen. Ook hier kunnen wij met informatie behulpzaam zijn.

Wij nodigen u van harte uit om één van onze bedrijven te bezoeken, zodat wij u over de mogelijkheden kunnen informeren.

Openingstijden

Ma, Za - Zo
Gesloten
Di - Do
-
Vr
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van 't Harde Gelderland

Is Alpha Natuursteen BV in Eperweg 78 A, 't Harde Gelderland 8084 HJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in 't Harde Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 't Harde Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 't Harde Gelderland, 8084 HJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818817]