Salverda Bouw BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Industrieweg 13 , 8084 GS 't Harde, Gelderland
Elburg

E-mail

Over Salverda Bouw BV

Salverda, bouwen met betrokken medewerkers

Salverda is al meer dan 60 jaar een betrouwbare partner op het gebied van nieuwbouw van woningen en utiliteitsprojecten, onderhoud en renovatie voor woningcorporaties alsook bedrijfspanden en hotels, betonbouw en betonrenovatiewerkzaamheden.

Binnen onze organisatie staan Mens, Techniek en Verbinding centraal. Onze medewerkers zijn het gezicht van Salverda en zijn vaak al tientallen jaren bij ons in dienst. Hiermee hebben ze een schat aan kennis en ervaring. Zo ontstaan er sterke vertrouwensbanden met onze opdrachtgevers. Salverda is een betrouwbare en innovatieve partner voor een groeiend aantal bedrijven en instellingen. We werken oplossingsgericht, waarbij wij anticiperen op vragen van onze relaties. We denken mee, we zetten net dat stapje extra en we doen wat we beloven. Onze betrokken bouwers maken het verschil.

Ook de toeleveranciers van Salverda zijn vertrouwde relaties met wie we al jaren zaken doen en van wie we weten dat ze net zo denken over kwaliteit en over afspraken als wij. Datzelfde geldt voor onze collega’s binnen de Schagen Groep, die de bouw kunnen ondersteunen met betonwerken, wegenbouw en de kennis van technische installaties. Die betrokkenheid is net zo hecht als tussen Salverda en de opdrachtgever.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Salverda Bouw BV in Industrieweg 13, 't Harde Gelderland 8084 GS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in 't Harde Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 't Harde Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 't Harde Gelderland, 8084 GS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819810]