ERS Architekten BNA

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stationsweg 25 , 7061 CT Terborg, Gelderland
De Achterhoek, Oude IJsselstreek

E-mail

Over ERS Architekten BNA

ERS architekten bna is een jong en dynamisch bureau met een eigen(tijdse) kijk op architectuur. Ons opdrachtenpakket bestaat uit projecten in de woning- en utiliteitsbouw. In de projecten wordt gestreefd naar een hoogwaardig eindproduct met een zorgvuldige detaillering. Vanuit het station van Terborg zijn wij met een team van 10 medewerkers doende met zo'n 40 grotere en kleinere projecten.

Bij omvangrijke projecten van grotere omvang werken we in een aparte werkmaatschappij samen met een regionaal bureau onder de naam Archimax bv. Door inschrijving in het architectenregister van Duitsland worden door ons bureau ook hier diverse projecten gerealiseerd.

Architectuur is een spel tussen vorm, functie en kleur. Dat vraagt om een pragmatische aanpak voor plannen op maat. Een specialisme dat bij ERS architekten optimaal is geautomatiseerd. Sober of uitbundig, het menselijk gezicht van ERS architekten staat garant voor een expressieve architectuur.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is ERS Architekten BNA in Stationsweg 25, Terborg Gelderland 7061 CT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Terborg Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Terborg Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Terborg Gelderland, 7061 CT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827438]