Fysio Ther-Borg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Walstraat 50 , 7061 CB Terborg, Gelderland
De Achterhoek, Oude IJsselstreek

E-mail

Over Fysio Ther-Borg

Wat is fysiotherapie?
De fysiotherapie richt zich op 'de mens in beweging'. Dat bewegen echter niet zo vanzelfsprekend is, besef je pas als je ergens last van krijgt. Je kunt bij de fysiotherapeut terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen. De fysiotherapeut diagnosticeert, adviseert, behandelt en begeleidt.

Wanneer fysiotherapie?
Fysiotherapie is voor mensen van alle leeftijden die als gevolg van een lichamelijke aandoening of beperking problemen ondervinden tijdens het uitvoeren van activiteiten in het dagelijkse leven. Ook het voorkomen van problemen (preventie) kan een reden zijn een fysiotherapeut in te schakelen.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di
-
Wo, Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Praktijk-voor-Fysiotherapie-IHM-Jansen/1574122922852358

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysio Ther-Borg in Walstraat 50, Terborg Gelderland 7061 CB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Terborg Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Terborg Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Terborg Gelderland, 7061 CB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825397]