Terborgse Wijncentrale BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ettensestraat 19 , 7061 AA Terborg, Gelderland
De Achterhoek, Oude IJsselstreek

E-mail

Over Terborgse Wijncentrale BV

De Terborgse Wijncentrale is een groothandel in wijnen, dranken en tevens leverancier van kerstpakketten, relatiegeschenken en nog veel meer....

Wij zijn bij de meeste horeca, grootverbruikers en particulieren in de Achterhoek inmiddels een vertrouwd gezicht daar waar het gaat om het leveren van wijnen, frisdranken, bieren, sappen, gedistilleerd, snoepwaren, schoonmaakproducten, kerstpakketten en relatiegeschenken.

Nieuw is onze 'Engelse gelagkamer'. Een sfeervol en warm ingerichte ruimte waar het leven goed is en waar proeverijen en presentaties verrassend tot hun recht komen.

Wij bieden tevens een flexibele verhuurservice waaronder taps, glazen, praattafels etc. behoren.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Beverages

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Terborgse Wijncentrale BV in Ettensestraat 19, Terborg Gelderland 7061 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Terborg Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Terborg Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Terborg Gelderland, 7061 AA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3672647]