ABUS RAYDO SERIE – LICHT IN DE DUISTERNIS!

ABUS RAYDO SERIE – LICHT IN DE DUISTERNIS! van Abus Tweewielerservice

Door: Abus Tweewielerservice  09-01-2007
Trefwoorden: Verlichting, Innovatie, Sloten

De donkere dagen vóór Kerst worden volgens goed gebruik opgeleukt door versierde kerstbomen, lichtslangen en sterren. In januari komt er helaas toch weer die onvermijdelijke dip. Het is donker, koud, en nog lang geen zomer…. De nieuwe Raydo serie van ABUS brengt licht in deze duisternis!

De nieuw ontwikkelde kabelsloten met cijferslot zijn voorzien van de gepatenteerde “Press ´n Shine” functie: met een druk op de knop worden de instelringen van het cijferslot verlicht, hetgeen het gebruiksgemak in het donker optimaliseert.
De cijfercombinatie is zelf instelbaar tot 10.000 verschillende mogelijkheden. Een ideaal slot om met meerdere gebruikers te delen, er is tenslotte geen sleutel nodig. De sterke, zeer flexibele staalkabel (bij de Steel-O-Flex ook nog eens omsloten door gehard speciaal stalen busjes) biedt goede bescherming tegen diefstal. De sloten uit de Raydo serie* zijn verkrijgbaar met verschillende soorten houders voor bevestiging aan frame of zadelpenbout.

* de Raydo serie omvat:
Raydo 1440/85 kabelslot
Raydo 1450/185 spiraalkabelslot
Raydo 1460/85 Steel-O-Flex

Kortom een trendsettend design, gecombineerd met een hoge mate van functionaliteit, gebruiksgemak en veiligheid.

Adviesverkoopprijzen:
Afhankelijk van type slot en houder vanaf EUR 31,95 inclusief BTW.

August Bremicker und Söhne KG., ook wel kortweg ABUS genoemd, heeft zich in haar 80-jarig bestaan ontwikkeld van fabrikant van traditionele hangsloten tot toonaangevend producent van preventieve veiligheidtechnologie. De onafhankelijke onderneming met de hoofdvestiging in Wetter/Ruhr is zeer internationaal georiënteerd en opereert in de meeste Europese landen als marktleider en trendsetter. In de divisie Mobiele Veiligheid worden hoofdzakelijk producten rondom de tweewieler (fiets-scooter-motor) ontwikkeld en verkocht.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Indien u meer informatie wenst kunt u contact opnemen met:
ABUS, Jan Spanjaart, Marchandweg 34, 3771 MP Barneveld.
Tel. 0342 462112 of 06 51 151618. Email jan.spanjaart@abus.nl.
Wij zouden het op prijs stellen indien u ons, bij eventuele publicatie, een exemplaar van uw uitgave zou kunnen opsturen, bij voorbaat dank!

Trefwoorden: Abus, Duits, Fietsslot, Fietssloten, Gepatenteerd, Innovatie, Sloten, Tweewielerspecialist, Verlichting

Contact Abus Tweewielerservice

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share