Beusichem Makelaarskantoor Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpsstraat 1 , 4003 EA Tiel, Gelderland

E-mail

Over Beusichem Makelaarskantoor Van

Van Beusichem makelaars kan bouwen op een lange en rijke historie en heeft dan ook een schat aan ervaring als makelaar in de Betuwe. Voor de oorsprong van ons kantoor moeten we terug naar 1968, toen J.W. van Beusichem (John) werd beëdigd door de rechtbank als makelaar en taxateur. Het eerste kantoor “Makelaardij Onr. Goed J.W. van Beusichem” werd opgericht. De heer J.W. van Beusichem startte aanvankelijk als makelaar onroerend goed, maar breidde dit later uit naar een kantoor voor makelaardij en assurantiën, vanaf dat moment “J.W. van Beusichem Makelaars- en assurantiekantoor” geheten.

Na meer dan 40 jaar vol overgave actief te zijn geweest in de makelaardij heeft zoon Diederik, na enkele jaren met zijn vader te hebben samengewerkt, het makelaarsstafje in 2008 van zijn vader overgenomen. Diederik heeft ervoor gekozen zich volledig te richten op alleen de makelaardij, de assurantietak is overgedragen aan een andere partij. Het kantoor is verder gegaan onder de naam Van Beusichem makelaars. En hoewel Van Beusichem makelaars al jaren een begrip is in de regio, moeten ook wij ons blijven aanpassen aan de huidige tijdsgeest in een alsmaar veranderende markt. Maar de lange geschiedenis van ons kantoor leert ons dat dat laatste van alle tijden is. Eén ding is nog altijd onveranderd, dat is dat we nog altijd actief zijn vanuit het kantoor aan de Dorpsstraat 1 in Tiel.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Beusichem Makelaarskantoor Van in Dorpsstraat 1, Tiel Gelderland 4003 EA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Taxatie diensten in Tiel Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tiel Taxatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tiel Gelderland, 4003 EA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3775921]