Chocolade Huis Het

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kellensedwarsweg 3 , 4004 JC Tiel, Gelderland

E-mail

Over Chocolade Huis Het

Welkom bij Het Chocolade Huis, de grootste en voordeligste on-line aanbieder in Nederland van de heerlijkste chocolade, geschenkartikelen, relatiegeschenken, kerstpakketten en seizoensgeschenken.

Bent u op zoek naar originele chocolade geschenken voor grote oplages of slechts enkele stuks, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen enkel de bekende top kwaliteit Callebaut chocolade die bovendien ook gecertificeerd duurzaam verbouwd is.

In onze productieruimte maken mij veel gepersonaliseerde chocolade geschenken met chocolade logo's en teksten. Neem contact op voor de mogelijkheden!

In 2006 is Het Chocolade Huis van start gegaan met een unieke chocolade winkel in Tiel. Op 100 m2 vind je een groot assortiment chocolade producten en geschenkartikelen gevuld met chocolade. Tegelijkertijd is de site gelanceerd waar we onze producten presenteren voor de zakelijke markt. Onder onze klantenkring bevinden zich alle mogelijke soorten bedrijven zoals het grote en het kleinere MKB, de non-profit sector, maar ook de grotere werkgevers van Nederland.

Openingstijden

Ma - Wo, Zo
Gesloten
Do - Vr
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/hetchocoladehuis/
Twitter: https://twitter.com/chocolade_huis

Categorieën: Chocolate Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Chocolade Huis Het in Kellensedwarsweg 3, Tiel Gelderland 4004 JC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Tiel Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tiel Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tiel Gelderland, 4004 JC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818128]