Culemnia, praktijk voor klassieke homeopathie, hooggevoeligheid en Spiegelkind

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Spoorstraat 12 , 4001 CN Tiel, Gelderland

E-mail

Over Culemnia, praktijk voor klassieke homeopathie, hooggevoeligheid en Spiegelkind

Praktijk voor klassieke homeopathie, hooggevoeligheid en persoonlijke ontwikkeling voor jong en ouder.

Klassieke homeopathie
U kunt genezen van uw klachten door activering van het zelfgenezend vermogen. Dit door een geneesmiddel te kiezen dat het beste bij u past. Ziektesymptomen zijn een uiting van een onderliggende verstoring die door allerlei oorzaken ontstaan is. Door de verstoring weg te nemen verdwijnen de symptomen. Dit is het tegengestelde van het onderdrukken van klachten omdat de van de werkelijke oorzaak aangepakt wordt. Er wordt een keuze gemaakt uit 3.000 medicijnen. Deze zijn van natuurlijke oorsprong. Van deze stoffen is een homeopathisch geneesmiddel gemaakt zonder schadelijke bijwerkingen. Ieder mens is uniek en reageert anders op ziekmakende factoren. Daarom is een behandeling altijd op maat. Neem gerust contact op als u wilt weten of deze natuurlijke geneeswijze ook voor u ingezet kan worden.

Hooggevoeligheid
De praktijk biedt hulp en begeleiding voor hooggevoelige mensen. Hooggevoeligheid is een persoonskenmerk bij 15 a 20% van de mensheid. Zij hebben een diepgaande manier van het verwerken van prikkels en beleven het leven intens. Tijdens het begeleidingstraject, dat op maat wordt aangeboden, leert u deze eigenschap op een positieve manier in te zetten. Er wordt gezorgd dat u in balans komt en geadviseerd hoe u dat kunt blijven. Ook is er een traject voor ouders en hooggevoelige kinderen. Kijk voor meer informatie op: http://www.culemnia.nl/?page_id=2100.

Voor kinderen
Veel ouders bezoeken de praktijk voor hun kind. Dit voor diverse klachten zoals eczeem, astma, allergie, overgevoeligheid, chronische verkoudheid, etc... U kunt ook terecht voor leer- en gedragsproblemen. Veel kinderen krijgen tegenwoordig, al dan niet terecht, een label opgeplakt als adhd, dyslexie, mcdd, autisme, etc.

Openingstijden

Ma, Wo, Vr
-
Di, Do
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Culemnia, praktijk voor klassieke homeopathie, hooggevoeligheid en Spiegelkind in Spoorstraat 12, Tiel Gelderland 4001 CN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Tiel Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tiel Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tiel Gelderland, 4001 CN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821158]