Dierenkliniek Tiel-Drumpt

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Culemborgse Grintweg 2 , 4003 CJ Tiel, Gelderland

E-mail

Over Dierenkliniek Tiel-Drumpt

Dierenkliniek Tiel-Drumpt is een makkelijk bereikbare praktijk aan de rand van Tiel met ruime openingstijden. Ons team bestaat uit 3 dierenartsen en 4 gediplomeerde paraveterinairen. Doordat het een klein team is, is het makkelijker om controles bij dezelfde dierenarts te laten plaatsvinden. We hebben uitgebreide onderzoeksmogelijkheden en goede contacten met specialisten.

Een paar kenmerken van onze praktijk zijn:
Aandacht en liefde voor de patient; het continu volgen van nascholing; gescheiden opname voor honden en katten (hierbij is ook rekening gehouden met de grote honden).
We hebben de mogelijkheid voor het verrichten van bloedonderzoek, ontlastingsonderzoek, hartfilmpjes, rontgenfoto's (incl officiele HD-en ED-foto's), echo, bloeddrukmetingen, operaties, laparoscopische sterilisaties, gebitsbehandelingen, scopiën enz. Naast honden, katten, cavia's, konijnen, ratten en hamsters worden er ook fretten en vogels bij ons behandeld. Omdat de vogelgeneeskunde een vak apart is hebben we een dierenarts bij ons die zich op deze groep patienten heeft toegelegd. Een van onze paraveterinairen is officieel gedragsadviseur. Onze informatieve website wordt regelmatig verder uitgebreid.

Voor onze klanten en patiënten hebben we onder andere ook een telefonisch spreekuur, mogelijkheden tot gedragsadviezen, voedingsadviezen, afvalprogramma's, puppy party's, gewrichtsconsulten, enz.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld: verschillende soorten dieetvoer, onderhoudsvoer, speeltjes voor hond en kat, hondengordels, muilkorfen, snoetjes, schoentjes en nog veel meer.

Onze praktijk heeft een hele gunstige ligging. De dierenkliniek is makkelijk te bereiken voor de mensen die vanuit Tiel en Passewaaij komen. Maar ook vanuit Wadenoijen, Ophemert en Kapel-Avezaath zijn we makkelijk te bereiken.
Dankzij de provinciale weg bent u ook snel vanuit onder andere Buren, Kerk-Avezaath en Zoelen bij ons.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/DierenkliniekTielDrumpt

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dierenkliniek Tiel-Drumpt in Culemborgse Grintweg 2, Tiel Gelderland 4003 CJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Honden diensten in Tiel Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tiel Honden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tiel Gelderland, 4003 CJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826729]