DK Accountants & Adviseurs Tiel B.V.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Morsestraat 37 , 4004 JP Tiel, Gelderland

E-mail

Over DK Accountants & Adviseurs Tiel B.V.

“Betrokken bij uw bedrijf.” Dat is ons motto. We hebben interesse voor de activiteiten van onze cliënten en aandacht voor hun persoonlijke en zakelijke belangen.

DK Accountants & Adviseurs is een groeiende organisatie. Onze klantenkring is zeer gevarieerd. De drijfveer van ons kantoor is betrokkenheid bij onze cliënten. Waardevol zijn onze goede contacten met banken. Onze prijs-prestatie verhouding maakt ons tot een aantrekkelijke partner.

Een succesfactor voor bedrijven en organisaties is dat ze hun koers snel kunnen bijsturen. Deskundigheid in accountancy is daarbij cruciaal. Het gaat om overzicht van de financiën en inzicht in de diverse facetten van de bedrijfsvoering. DK Accountants & Adviseurs zijn u graag van dienst.

Belasting is een complexe zaak. Wij halen voor u binnen de wettelijke grenzen het hoogste rendement uit de diverse belastingfaciliteiten en –regelingen. Ook bedrijfsadministratie behoort tot onze expertise. Wij adviseren u bij het inrichten van uw administratie en verwerken van de diverse informatiestromen. Onze professionele administrateurs verzorgen uw complete loonadministratie, inclusief de automatisering.

DK Accountants & Adviseurs is een dynamische professionele organisatie die haar diensten verleent op het gebied van Accountancy, Fiscale en Juridische advisering, Financiële planning, Salarisadministratie, Corporate Finance / Corporate Recovery, Financieel (interim)management en Administratieve dienstverlening. Vestigingen van ons kantoor zijn geconcentreerd in het Midden van het land. De medewerkers van DK Accountants & Adviseurs zijn professionele dienstverleners met diverse kwalificaties qua deskundigheid en ervaring. Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), Register Belastingadviseurs (RB) en Federatie Financiele Planners (FFP).

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Tiel Gelderland

Is DK Accountants & Adviseurs Tiel B.V. in Morsestraat 37, Tiel Gelderland 4004 JP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Belastingadvies diensten in Tiel Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tiel Belastingadvies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tiel Gelderland, 4004 JP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815349]