Kingspan presenteert 3e duurzaamheidsrapport

Kingspan presenteert 3e duurzaamheidsrapport van Kingspan Geïsoleerde Panelen

Door: Kingspan Geïsoleerde Panelen  05-06-2009

Met gepaste trots presenteert Kingspan haar derde duurzaamheidsrapport. Voor het eerst is ook relevante data van de verkooporganisatie in de Benelux meegenomen in dit rapport. Hiernaast wordt dit jaar ook gerapporteerd over de productiefaciliteiten van Kingspan Door Components in België en de verkoop- en productiefaciliteiten in Frankrijk, Australië en Nieuw-Zeeland.

Th Global Reporting Initiative (GRI) heeft het rapport gecontroleerd en er haar keurmerk aan toegekend. Het GRI heeft een raamwerk voor rapportages over duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen opgezet.
Voor dit raamwerk zijn criteria opgesteld waarop door de GRI gecontroleerd wordt. Afhankelijk van de genomen maatregelen en de diepgang van de rapportage wordt een GRI-niveau toegekend. Kingspan heeft niveau C bereikt en heeft de ambitie om binnen een afzienbare termijn door te groeien naar niveau B.

Jaar op jaar presteert Kingspan beter op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deze zaken worden dan ook gezien als de hoekstenen van de bedrijfsvoering. Ieder jaar worden de doelen naar boven bijgesteld om zo te blijven innoveren en verbeteren.

Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid en download het duurzaamheidsrapport op www.kingspanpanels.nl.


Contact Kingspan Geïsoleerde Panelen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share