Lancering www.kingspanbestek.nl

Door: Kingspan Geïsoleerde Panelen  02-06-2009

Service voor klanten en relaties staat voorop bij Kingspan. Met dat als uitgangspunt heeft Kingspan een webapplicatie ontwikkeld die iedereen in staat stelt met een paar eenvoudige stappen een STABU of nog uitgebreidere bestektekst te maken waarin PIR sandwichpanelen zijn opgenomen.

Op www.kingspanbestek.nl kan als eerste de toepassing van het te gebruiken paneel geselecteerd worden. Hierbij kan gekozen worden uit dak, wand of lichtdoorlatende panelen. Verder is het ook mogelijk om een bestek aan te maken met panelen voor koel- en vriestoepassingen. Nadat de toepassing is gekozen kan een selectie gemaakt worden uit het type wand- of dakpaneel. Wanneer dit is gebeurd moeten de noodzakelijk details worden ingegeven waarna een kant en klare, printvriendelijke versie van een neutraal of een STABU bestek wordt getoond.

Mocht u alleen inspiratie willen opdoen dan is dit ook mogelijk. Op de site www.kingspanvirtualfacades.com vind u de applicatie 'Kingspan Virtual Buildings in 3D' waarin verschillende gebouwtypes met sandwichpanelen kunnen worden bekleed. De mogelijkheden op deze site zijn groot. Zo kan een gebouw vanuit alle kanten worden bekeken, in alle beschikbare kleuren en met vele paneeltypes in verschillende toepassingen.

Deze nieuwe websites stellen iedereen in staat om snel en gemakkelijk een goed bestek te maken en ook om direct een indruk te krijgen van hoe de panelen zouden staan op een voorbeeld gebouw. Zo sla je twee vliegen in één klap.


Contact Kingspan Geïsoleerde Panelen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share