Managementwisseling bij Kingspan Geïsoleerde Panelen

Managementwisseling bij Kingspan Geïsoleerde Panelen van Kingspan Geïsoleerde Panelen

Door: Kingspan Geïsoleerde Panelen  20-10-2014
Trefwoorden: Sandwichpanelen, Kingspan, Frank Donkers

Het portfolio van Kingspan Geïsoleerde Panelen is het afgelopen decennium steeds meer toegespitst op een duurzame en vooral energie-efficiënte gebouwschil. De strategische focus ligt daarom op de waarde propositie van duurzaamheid, milieu, (kosten)efficiëntie én brandveiligheid. De nieuwe manier van bouwen die hierbij hoort begint langzaam door te dringen tot de Europese bouw- en vastgoedsector. Complementair aan de range van de divisie Geïsoleerde Panelen werd door andere divisies een scala aan duurzame oplossingen ontwikkeld, variërend van koudgewalste profielen tot producten voor hernieuwbare energie zoals o.a. zonneboilers, zonnecellen en windturbines. Kingspan ontwikkelt aan de hand van deze producten integrale bouwconcepten die voorzien in de laagste exploitatiekosten gedurende de economische gebruiksduur van het gebouw. Om deze waarde propositie op een overtuigende wijze op de Europese markt te lanceren en te implementeren, heeft Kingspan Group Frank Donkers aangesteld als European Market Development Director. Frank Donkers is reeds 30 jaar actief in de Europese bouw- en vastgoedsector en bekleedde diverse directie- en managementfuncties bij o.a. Aliso, IKO Europe en Kingspan Geïsoleerde Panelen. Donkers participeert al jaren op proactieve wijze in verschillende (kennis)platforms waaronder Brandveilig Bouwen Nederland, Dutch Green Building Council, Renovate Europe, European Alliance of Companies for Energy Efficiency in Buildings, Nederlands Verbond Toelevering Bouw, Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche, CIR Isolatieraad en Infosteel. De leiding van de commerciële activiteiten in Nederland wordt in de functie van Commercial Director overgenomen door Pieter Snelder die voorheen actief was als Manager Product Marketing & Support bij Kingspan Insulation Continental Europe. De leiding van de commerciële activiteiten in België, eveneens in de functie van Commercial Director, wordt overgenomen door David McMahon, Managing Director van Kingspan Door Components. Hij zal deze functies in de toekomst combineren. Door bovengenoemde aanpassingen verwacht Kingspan nog slagvaardiger en succesvoller te kunnen opereren in lijn met haar ambitieuze groeidoelstellingen in Europa. Zie ook: www.kingspanpanels.nl Bron: http://www.kingspanpanels.nl/Media-centre/News/Managementwisseling-bij-Kingspan-Geisoleerde-Panel

Trefwoorden: Frank Donkers, Kingspan, Pieter Snelder, Sandwichpanelen,

Contact Kingspan Geïsoleerde Panelen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Kingspan Geïsoleerde Panelen

Duurzaamheid én brandveiligheid delen de hoofdrol tijdens Fire Seminar van Kingspan Geïsoleerde Panelen thumbnail
30-09-2015

Duurzaamheid én brandveiligheid delen de hoofdrol tijdens Fire Seminar

Duurzaamheid én brandveiligheid delen de hoofdrol tijdens Fire Seminar


Maximaal (energie) besparen met het Sinusoidal sandwichpaneel van Kingspan Geïsoleerde Panelen thumbnail
17-11-2014

Maximaal (energie) besparen met het Sinusoidal sandwichpaneel

Maximaal (energie) besparen met het Sinusoidal sandwichpaneel en een Google Glass winnen!


Overname ThyssenKrupp Construction Group door Kingspan van Kingspan Geïsoleerde Panelen thumbnail
11-09-2012

Overname ThyssenKrupp Construction Group door Kingspan

Kingspan Group Plc heeft overeenstemming bereikt met ThyssenKrupp Steel Europe AG over de overname van ThyssenKrupp Construction Group (TKCG).  


Duurzame nieuwbouw voor Lidl DC te Heerenveen van Kingspan Geïsoleerde Panelen thumbnail
11-09-2012

Duurzame nieuwbouw voor Lidl DC te Heerenveen

Sup ermarktdiscounter Lidl heeft onlangs samen met de gemeente Heerenveen het officiële startsein gegeven voor de bouw van een duurzaam distributiecentrum. Voor de gevelbekleding wordt gebruik gemaakt van geprefabriceerde stalen sandwichpanelen van Kingspan Duurzame Bouwsystemen.


Ziggo Dome voorzien van Benchmark Evolution systeem van Kingspan Geïsoleerde Panelen thumbnail
11-09-2012

Ziggo Dome voorzien van Benchmark Evolution systeem

  Voor de entreegedeeltes van poptempel Ziggo Dome opteerde Benthem Crouwel Architecten (BCA) voor de unieke eigenschappen van het     paneelsysteem.


Nieuw Bouwbesluit stuwt verkoop X-dek platdakpanelen van Kingspan Geïsoleerde Panelen thumbnail
11-09-2012

Nieuw Bouwbesluit stuwt verkoop X-dek platdakpanelen

  De intrede van het nieuwe Bouwbesluit in april van dit jaar komt het verkoopvolume van de     ten goede.  


‘Duurzaamheid in de praktijk’ op 18 september; Venco Campus & Bio Base van Kingspan Geïsoleerde Panelen thumbnail
11-09-2012

‘Duurzaamheid in de praktijk’ op 18 september; Venco Campus & Bio Base

 Kingspan Duurzame Bouwsystemen organiseert tijdens de festivalweek informatiemiddagen rondom duurzame projecten waarin zij en haar ontwerp- & bouwpartners actief hebben geparticipeerd.