Ontwerp met flair (nieuwe Kingspanproducten)

Ontwerp met flair (nieuwe Kingspanproducten) van Kingspan Geïsoleerde Panelen

Door: Kingspan Geïsoleerde Panelen  02-06-2009

Kingspan KS1000 LV Louvre en KS1000 CW CurveWall zijn de meest recente toevoegingen aan de al beschikbare wandprofielen van geïsoleerde dak- en gevelsystemen. Zij brengen een aantrekkelijke moderne gevel samen met alle voordelen van PIR sandwichpanelen.

De visuele impact van een gebouw is tegenwoordig uitermate belangrijk, de moderne getrapte vorm van KS1000 LV en de uitdagende rondingen van het KS1000 CW geven iedere ontwerper nieuwe mogelijkheden voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Beide systemen kunnen horizontaal en verticaal gemonteerd worden, de panelen worden blind bevestigd waardoor strakke, gladde lijnen ontstaan. De panelen zijn volledig te integreren met andere Kingspansystemen wat tot nog meer ontwerpmogelijkheden leidt. Verder is er een compleet pakket aan accessoires beschikbaar om de gewenste uitstraling te creëren.

Vanzelfsprekend beschikken beide paneeltypes over een uitstekende isolerende werking waarbij hoge R waardes worden behaald. Daarnaast behalen de panelen na installatie volgens voorschriften een grote luchtdichtheid van tenminste 5m³/hr/m².

De Ecosafe PIR kern van zowel het KS1000 LV als het KS1000 CW paneel heeft volgens de BRE Green Guide to Specification de A+ status toegekend gekregen, de hoogst haalbare status. De panelen bevatten geen CFK’s of HCFK’s en hebben een laag Global Warming Potential (GWP). Verder zijn de panelen FIBREfree wat het risico van verspreiding van losse vezels wegneemt.

Beide paneeltypes kunnen geleverd worden met het predikaat FIREsafe, de door de Engelse LPCB goedgekeurde en door het verzekeringswezen aanvaarde standaard voor het brandgedrag van Kingspanpanelen.

Kingspan Envirocare Technical Services kan al uw mogelijke vragen wat betreft deze en andere panelen beantwoorden. Meer informatie over Kingspan sandwichpanelen is te vinden op www.kingspanpanels.nl.


Contact Kingspan Geïsoleerde Panelen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share