Hoge geluidswerendheid maakt M-View balkonbeglazing uniek

Hoge geluidswerendheid maakt M-View balkonbeglazing uniek van Metaglas

Door: Metaglas  06-09-2011
Trefwoorden: Transparant, Balustrade, Slank

Met M-View balkonbeglazing is het mogelijk het hele jaar door van de buitenruimte te genieten. Bij een aangename buitentemperatuur is het schuifdraai-systeem in een eenvoudige handeling te openen. Daarnaast worden het balkon en de woning extra geïsoleerd en beschermd tegen geluidsoverlast. Geluidsdemping kan oplopen tot wel 21 dB is gebleken uit recente testen van onafhankelijk onderzoeksbureau Peutz.  

De hoge geluidswerendheid van M-View balkonbeglazing is uniek. Door plaatsing van M-View worden het balkon en de woning extra geïsoleerd en beschermd tegen geluidsoverlast zoals verkeerslawaai. Uit recente testen van onafhankelijk onderzoeksbureau Peutz is gebleken dat de geluidsdemping van M-View kan oplopen tot 21 dB. Hierdoor worden omgevingsgeluiden zowel in de woning als op het balkon sterk verminderd.  

Met M-View balkonbeglazing is het mogelijk het hele jaar door van de buitenruimte te genieten. Het volglazen systeem beschermt tegen wind, kou en neerslag. Zo is het ook bij slecht weer aangenaam op het balkon, de loggia of op de veranda. Door het plaatsen van M-View beglazing wordt de leefruimte vergroot zonder de buitenruimte definitief af te sluiten, want in een eenvoudige handeling kan het schuifdraai-systeem volledig geopend worden.  

M-View balkonbeglazing is volledig transparant. Hierdoor is het uitzicht vanuit de woning onbelemmerd en de lichtinval maximaal. Het aanzicht van het gebouw blijft vrijwel ongewijzigd doordat het systeem zo onopvallend is. M-View balkonbeglazing is in diverse vormen verkrijgbaar en kan worden geplaatst op een borstwering, maar ook verdiepingshoog voor veranda’s, serres en balkons met een spijlenhekwerk.

Trefwoorden: Balkonafscheiding, Balkonbeglazing, Balustrade, Glasconstructies, m-view, M-View balkonbeglazing, Onderhoudsarm, Slank, Transparant,

Ander nieuws en updates van Metaglas

Metaglas schuifloket maar liefst 60 minuten brandvertragend van Metaglas thumbnail
06-09-2011

Metaglas schuifloket maar liefst 60 minuten brandvertragend

Het Mefistop schuifloket van Metaglas is onlangs getest op brandvertraging. De proef slaagde glansrijk met een brandvertraging van maar liefst 60 minuten.


Volledig glazen deuren en wanden geluidswerend tot wel 43 dB van Metaglas thumbnail
06-09-2011

Volledig glazen deuren en wanden geluidswerend tot wel 43 dB

NIEUW in het Total Glas programma van Metaglas zijn geluidsisolerende deuren. Deze volledig glazen deuren zorgen voor maximale transparantie en optimale geluidsdemping in iedere ruimte.