Volledig glazen deuren en wanden geluidswerend tot wel 43 dB

Volledig glazen deuren en wanden geluidswerend tot wel 43 dB van Metaglas

Door: Metaglas  06-09-2011
Trefwoorden: Deuren, Wanden, Deur

NIEUW in het Total Glas programma van Metaglas zijn geluidsisolerende deuren. Deze volledig glazen deuren zorgen voor maximale transparantie en optimale geluidsdemping in iedere ruimte. Uit testen van onafhankelijk adviesbureau Peutz is namelijk gebleken dat de glazen deuren een geluidsdemping van minimaal 34 dB behalen.                
        
De transparantie van volledig glazen deuren wordt versterkt door toepassing van Total Glas geluidsisolerende wanden van Metaglas. Deze combinatie geeft een extra transparant effect. Total Glas geluidswerende wanden zorgen zelfs voor geluidsdemping tot maar liefst 43 dB. 

Total Glas geluidsisolerende deuren en wanden zijn speciaal door Metaglas ontwikkeld voor ruimtes waar hoge eisen worden gesteld aan de geluidsdemping. Denk hierbij aan kantoren en vergaderruimtes. De wanden zijn net als de deuren opgebouwd uit twee gelaagde glaspanelen met een glasheldere acrylaat afstandhouder. Door de transparantie van de deuren en wanden blijft het open karakter van een ruimte volledig intact.

Naast de grote transparantie en geluidswerendheid zijn ook de afmetingen uniek. De wanden kunnen in oneindige lengte worden toegepast met een hoogte van maar liefst 4000 mm.  

Total Glas geluidsisolerende deuren en wanden zijn slechts een greep uit het assortiment van Metaglas. Metaglas is al meer dan 30 jaar toonaangevend op het gebied van innovatieve slanke gevelelementen. Het opvallend brede assortiment bestaat uit ramen, deuren, balkonbeglazing, achterzetramen, loketten, glazen puien en deuren. Daarnaast maakt Metaglas speciale glasconstructies geheel naar wens van de opdrachtgever.

Trefwoorden: Deur, Deuren, Glasconstructies, Total Glas, Transparant, Wand, Wanden,

Ander nieuws en updates van Metaglas

Metaglas schuifloket maar liefst 60 minuten brandvertragend van Metaglas thumbnail
06-09-2011

Metaglas schuifloket maar liefst 60 minuten brandvertragend

Het Mefistop schuifloket van Metaglas is onlangs getest op brandvertraging. De proef slaagde glansrijk met een brandvertraging van maar liefst 60 minuten.


Hoge geluidswerendheid maakt M-View balkonbeglazing uniek van Metaglas thumbnail
06-09-2011

Hoge geluidswerendheid maakt M-View balkonbeglazing uniek

Met M-View balkonbeglazing is het mogelijk het hele jaar door van de buitenruimte te genieten. Bij een aangename buitentemperatuur is het schuifdraai-systeem in een eenvoudige handeling te openen.