Oleander Uitvaartzorg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gerestein 12 , 4003 GG Tiel, Gelderland

E-mail

Over Oleander Uitvaartzorg

Oleander Uitvaartzorg straalt rust, openheid, kennis maar vooral transparantie uit. Door goed te luisteren en (door) te vragen is Marja Oosterman in staat om naar tevredenheid een uitvaart te verzorgen waar eenieder die hier bij betrokken is, zich gehoord voelt. In het moment rondom een overlijden is rust heel belangrijk. Emotionaliteit en rationeel handelen moeten een balans vinden. Vaak is het een eerste keer dat nabestaanden geconfronteerd worden met het overlijden van een dierbare en is het belangrijk om de juiste keuzes te maken. Openheid met betrekking tot de gevolgen van een gemaakte keuze maakt dat families gaan nadenken over hetgeen ze daadwerkelijk willen voor wat betreft de periode vanaf overlijden tot de dag van de uitvaart. Oleander Uitvaartzorg is een gecertificeerde uitvaartonderneming die jaarlijks veel tijd besteed aan bijscholing op velerlei gebied, denk aan de ontwikkelingen rondom zelfdoding, euthanasie, kindersterfte. Met een achtergrond op juridisch vlak kan hierin tevens advies worden gegeven, wat te doen met de zakelijke afhandeling na een overlijden. Hierin is de verbondenheid met de landelijke organisatie NuNazorg heel belangrijk, die zolang dit nodig is, ondersteuning geeft. Transparantie in de werkwijze staat in een hoog vaandel. Het is immers essentieel dat nabestaande(n) zo snel mogelijk weten welke financiële gevolgen een uitvaart regelen met zich mee brengt. Om dit tijdig inzichtelijk te brengen is men in staat om bij te sturen indien noodzakelijk. Marja zal hier zeker in adviseren en kan dit met open vizier doen, omdat zij niet met provisies werkt, en dus geen enkele financiële prikkel heeft bij de gemaakte keuzes. Oleander Uitvaartzorg ondersteunt het uitvaartproject van de stichting WereldOuders, om kinderen in het armste land op het westelijk halfrond, Haïti, een respectvolle uitvaart te kunnen bieden. Voor meer informatie hierover kijk op de website van Oleander Uitvaartzorg.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

29-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Oleander-Uitvaartzorg-144565509086237/

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Oleander Uitvaartzorg in Gerestein 12, Tiel Gelderland 4003 GG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Tiel Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tiel Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tiel Gelderland, 4003 GG, Nederland

 • Sygress

  Stationsstraat 18 Tiel Gelderland 4001 CE

 • Mabroe Advies

  Vurenlaan 122 Tiel Gelderland 4006 XV

 • Rass

  Hellouwlaan 4 Tiel Gelderland 4006 XJ

 • Tharidos Int

  De Schouw 34 Tiel Gelderland 4002 GL

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816745]