Scholtus VOF Uitvaartverzorging

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dodewaardlaan 14 , 4006 EA Tiel, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Scholtus VOF Uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging

Een open, transparant en van airconditioning voorzien uitvaarthuis vormt de basis van al onze werkzaamheden. Op natuurlijke wijze, in een rustige en ontspannen sfeer kunnen nabestaanden afscheid nemen van de overledene en naar de laatste rustplaats begeleiden. De ontvangstruimte met zicht op de patio, is tevens geschikt voor presentatie van fotocollages, muziek, diensten en koffietafels. De opbaarruimte is ruim en licht gehouden. We willen de overledene niet wegstoppen en verdriet mag worden gezien. De indeling is zodanig gemaakt, dat ieder die dat wenst de volledige zorg van de overledene kan meebeleven, meehelpen of zelf verrichten. Begrafenissen of crematies worden door ons verzorgd voor leden van alle gezindten, geloven en verzekeringsmaatschappijen. Wij zijn volledig onafhankelijk en zullen begrafenis of crematie geheel naar wens uitvoeren. Wilt u naar aanleiding van onze website ons uitvaarthuis aan de Dodewaardlaan eens bezichtigen of met ons kennis maken, dan nodigen wij u van harte uit een afspraak met ons te maken.

Het uitvaarthuis is voorzien van een 24-uurs kamer met pantry en toilet. Men kan de overledene zo vaak bezoeken als gewenst, worden gewaakt of overnacht door gebruikmaking van de tweepersoons bedbank. De sleutel van de eigen ingang wordt voor de betreffende dagen aan de familie overhandigd.

De uitvaartonderneming werd in 1955 opgericht door Willem Scholtus sr. en samen met zijn vrouw Marijke Bannink, in 1978 overgenomen door Willem Scholtus jr. De derde generatie is inmiddels van start gegaan door toetreding in 2002 van zoon Erwin-John en zijn echtgenote Lieke, waarmee tevens de bedrijfsopvolging is gegarandeerd. In maart 2006 hebben wij ons eigen uitvaarthuis geopend, waarmee de mogelijkheid is ontstaan uitvaarten volledig in eigen beheer uit te voeren.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Tiel Gelderland

Is Scholtus VOF Uitvaartverzorging in Dodewaardlaan 14, Tiel Gelderland 4006 EA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Uitvaartverzorging diensten in Tiel Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tiel Uitvaartverzorging per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tiel Gelderland, 4006 EA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226365]