In de aanval tegen Hackers

In de aanval tegen Hackers van SecPoint Nederland

Door: SecPoint Nederland  15-01-2008
Trefwoorden: Inbraak, Hackers, Kwetsbaarheid

Laat hackers uw waardevolle informatie niet stelen - Deense SecPoint verklapt hoe te voorkomen.

Het is niet groot. Of zwaar, en zeker niet duur. Maar zijn waarde kan absoluut onmetelijk blijken. Geen ondernemer wordt vrolijk van de gedachte – of wenst de voortvloeiende prijs te betalen – als indringers toegang krijgen tot zijn bedrijfsgegevens.

Deense SecPoint heeft een bijzonder efficiënt wapen in de strijd tegen indringers ontwikkeld. Het wapen – de Penetrator - is geïntegreerd in een gewone laptop computer, en daarmee heeft de koper niet alleen een bruikbaar hulpmiddel voor beveiligingsaudits, maar ook een scanner die snel mogelijke kwetsbaarheden van het draadloze bedrijfsnetwerk kan ontdekken.. De Penetrator oplossing ontdekt niet alleen de mogelijke kwetsbaarheden, maar bied tevens oplossingen aan om de eventuele beveiligingsproblemen op te lossen.

- In werkelijkheid, probeert u om in uw eigen netwerk te binnen te dringen. Als u niet slaagt, zullen anderen waarschijnlijk ook niet slagen “, meldt Martin de Gier, Country Manager SecPoint Nederland.

SecPoint heeft een jaar lang ontwikkelt aan dit unieke product, een goed doorgebrachte tijd omdat SecPoint heeft nagestreefd een zeer goede gebruikersvriendelijkheid te bereiken. Met andere woorden, er is geen technische kennis noodzakelijk om voordeel te behalen met de kennis van de Penetrator.

- Wij hebben het voorwerk al gedaan. Vijf minuten. Dan voert u een efficiënt kwetsbaarheids aftasting van uw bedrijfsnetwerk , beloofd de Gier.

Zoals hierboven beschreven, is de Penetrator geïntegreerd in een gewone laptop met daarop Windows Vista Business, samen met de SecPoint Penetrator software. De Penetrator is recentelijk op diverse ICT beurzen gedemonstreerd en de eerste klanten hebben reeds van het product geprofiteerd. De prijs is vanaf 2100 euro exclusief BTW en 30 dagen support is inbegrepen.

Contact: SecPoint Nederland 0344 653690

- De onderneming SecPoint werd opgericht in 1999 door Victor Christiansenn

- Tot onlangs, was SecPoint gevestigd in Vejle, maar het hoofdkantoor is nu in Kopenhagen.

SecPoint heeft regionale kantoren die zijn gevestigd in Nederland, Spanje, Slovenië, Italië, Bulgarije, Roemenië en de Tsjechische Republiek

- SecPoint heeft een netwerk in 80 landen met meer dan 600 distributeurs

Trefwoorden: Hackers, Inbraak, Kwetsbaarheid, Penetratie