SecPoint lanceert nieuw partner programma voor haar partners.

SecPoint lanceert nieuw partner programma voor haar partners. van SecPoint Nederland

Door: SecPoint Nederland  07-04-2011
Trefwoorden: Inbraak, Hackers, Kwetsbaarheid

7 april ’2011 : wereldwijd IT beveiliging marktleider SecPoint heeft vandaag een nieuw programma gelanceerd voor nieuwe en haar  bestaande partners. Dit om de SecPoint oplossingen toegankelijker te maken in meerdere  marktgebieden.

SecPoint biedt nu drie geautoriseerde partners aan: <a href="http://www.secpoint.com/partners.html">Partnership Programs</a>:  Authorized Partner, Business Partner en Premium Partner.

Alle partners zullen de juiste ondersteuning krijgen om het uitgebreide portfolio met de bijbehorende  technologieën juist aan te bieden aan hun klanten.  Alle partners hebben toegang tot SecPoint’s partner dagen, en de jaarlijkse partner conferenties. Er zullen brochures, whitepapers en datasheets beschikbaar zijn ter ondersteuning in hun verkopen en in hun marketing inspanningen.

De samenwerking met SecPoint, een van de snelst groeiende IT beveiliging bedrijven ter wereld, is voor de partners nu nog gemakkelijker met de SecPoint Partnerlounge  <a href= "http://www.secpoint.com/partner_lounge.html">Partner Lounge</a>  Deze selfservice portal biedt  24 uur diverse opties, waaronder eenvoudige licentie verlenging systeem, project registratie management, het aanmaken van gratis demokeys.Ook de laatste nieuwtjes en campagnes zijn in de partnerlounge terug te vinden. Om iedere partner met verschillende kennisniveaus optimaal te kunnen bedienen zijn er speciale  ondersteunende video’s beschikbaar om snel de juiste kennis te verkrijgen.

Naast het aanbieden van dit offline trainingsmateriaal verzorgt SecPoint ook verkooptrainingen in de vorm van online Gotomeeting® sessie met een persoonlijke trainer en met workshops sessies in ons kantoor in Tiel gericht om de kennis van beveiligingsproducten te verhogen en hiermee meer producten te kunnen verkopen met  een hogere prijs/marge.

Via starterpakketten kunnen nieuwe partners  tegen een gereduceerd tarief producten inkopen voor eigengebruik of om deze in te zetten als Try and Buy bij klanten. Dit geldt voor de SecPoint Appliance Protector, Penetrator en Portable Penetrator producten alsmede voor de VMware oplossingen:

Protector UTM Anti Spam Anti Virus
url:

De Protector kan zakelijke klanten en hun bedrijven beschermen tegen escalaties, bedreigingen van netwerken op een moment dat de ernst en de complexiteit van de aanvallen nog nooit zo groot is geweest. De beveiliging omvat een firewall, IDS/IPS (detectie systeem,toegangscontrole van netwerken), spam filtering, anti- virus bescherming en Content filtering inclusief web filtering voor totale bescherming van data centrums en netwerken.

Portable Penetrator Wifi Security
url:

De Portable Penetrator WI- Fi Audit systeem kan netwerken beveiligen tegen aanvallen van buitenaf, waardoor op browser- gebaseerde wireless op kwetsbaarheid kan scannen. Dit kan op hele grote netwerken of op honderden IP adressen tegelijk. Het kan ook beveiligingsleutels kraken met WEP, WPA of WPA2 encryptie.

 

Voor meer informatie over SecPoint: 

Contact: Martin de Gier, SecPoint Nederland , Tel 0344 653 690, [email protected]

Trefwoorden: Anti Spam, Command Execution, Content Filtering, Hackers, Ict Beveiliging, Inbraak, Intrusion, Kwetsbaarheid, Mail Security Appliance, Penetratie, Penetration Testing Apppliance, Portable Penetrator, Protector, Server Kwetsbaarheden, Sql Injection, Web-kwetsbaarheden, Wireless Lan Cracking, Xss,