Stichting Zorgcentra Rivierenland (SZR)

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burgemeester Meslaan 49 , 4003 CA Tiel, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Stichting Zorgcentra Rivierenland (SZR)

SZR (Stichting Zorgcentra Rivierenland) helpt ouderen in de regio Rivierenland om zo zelfstandig mogelijk te leven, zowel thuis als in onze zorgcentra. Samen met u kijken we wat u nodig heeft en wat uw wensen zijn.
SZR biedt zorg binnen en buiten de zorgcentra voor cliënten met een complexe zorgvraag die behoefte hebben aan langdurige zorg. Ook revalidatie en palliatief terminale zorg (Hospice) behoren tot onze kernactiviteiten. Alles in samenhang in een zorgketen, binnen SZR en in afstemming met het ziekenhuis, huisartsen, welzijnsinstellingen, gemeenten en andere zorginstellingen.

SZR onderscheidt zich van andere zorgorganisaties door ons volledige aanbod en een grote mate van kennis en kunde. Zo zijn wij gespecialiseerd in revalidatie, dementiezorg, langdurige zorg voor ouderen en palliatieve zorg. Wij beschikken over professionals op het gebied van zorg, medische en paramedische behandeling en psychosociale zorg. U kunt bij ons rekenen op de beste zorg.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

08-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Stichting Zorgcentra Rivierenland (SZR) in Burgemeester Meslaan 49, Tiel Gelderland 4003 CA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurant diensten in Tiel Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tiel Restaurant per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tiel Gelderland, 4003 CA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3773024]