Bernardo draaibank Standaard 180

Bernardo draaibank Standaard 180 van Techbi-tools Machines

Door: Techbi-tools Machines  14-07-2007
Trefwoorden: Bernardo, Epple

Techbi-Tools brengt metaalbewerkingsmachines van Oosterrijkse merk Bernardo op Nederlandse markt.
Techbi-Tools Machines in Tiel is sinds 1 januari 2003 de Dealer voor Nederland van de metaalbewerkingsmachines van de Oosterrijkse fabrikant Bernardo. In het pakket van Bernardo zitten draaibanken, boor- freesmachines, kolomboormachines, tafelboormachines, bandzaagmachines, en plaatbewerkingsmachines. Dhr van Binsbergen is bijzonder opgetogen over zijn nieuwe importeurschap. "Ik wilde graag wat nieuws hebben op het gebied van metaalbewerkingsmachines. Hiernaar zijn we geruime tijd op zoek geweest en hebben in Bernardo gevonden wat we zochten."

Afwerking
En dus is Techbi-Tools blij dat hij zijn klanten nu op metaalbewerkings gebied het assortiment kan bieden van Bernardo. Machinefabriek Bernardo is gevestigd in het Oosterijkse Linz, waar het bedrijf in 1976 is begonnen met de productie van metaalbewerkingsmachines. "Hun machines steken met kop en schouders uit boven de machines die ik eerder uit Oosterrijk heb gehad", zegt Techbi-Tools. "Ze willen niet de goedkoopste, maar wel de beste zijn van wat uit die hoek van Europa komt. Bovendien is de afwerking van hun machines bijzonder goed. De componenten die er in verwerkt worden, wijken niet af van wat West-Europese producenten gebruiken. En eventueel kan ook het hele gereedschappenprogramma van Bernardo op de machines gezet worden.

Vertrouwen
Bernardo kan een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding leveren voor Nederlandse begrippen", aldus Techbi-Tools, die overtuigd is van de goede kwaliteit van de Bernardo-machines. "Anders zou ik er niet aan beginnen. Ik heb veel vertrouwen in Bernardo. Ze hebben momenteel 60 mensen in dienst, maar willen binnen twee jaar groeien naar 100 mensen. En ze investeren steeds meer in onderzoek en ontwikkeling. Het gaat mij om de lange termijn. Ik wil een goede relatie opbouwen met zowel de producent als mijn klanten. Dat kan alleen als je een goed product hebt, goed adviseert en goede service levert."
Aan dat laatstgenoemde aspect besteedt Techbi-Tools veel aandacht. De machines arriveren vanuit Oosterijk rechtstreeks bij de klant, en kan de machine vol in productie. Eventuele opties, bijvoorbeeld speciale gereedschappen, op de machine zijn ook uitvoerbaar. "We zorgen voor een goede onderdelenpositie, zodat we eventuele problemen snel kunnen oplossen", zegt Techbi-Tools.

Realistisch
Techbi-Tools gaat met deze machines met realistische doelstellingen de markt op. "Je moet niet gaan roepen dat je gelijk vrachtwagens vol gaat verkopen, maar als je een goed product verkoopt met een goede service en het juiste advies richting klant, dan volgen de aantallen vanzelf. Bovendien is de markt momenteel gewoon prima. Gezien de prijs-kwaliteit verhouding van deze machines, voegt Techbi-Tools zeker wat toe aan de Nederlandse markt."
Merken
Verder hebben wij ook nog meer merken in ons programma, waar we in het verleden, en ook in de toekomst zeer goede resultaten mee hebben bereikt, zoals Epple, Maxx, Bernardo, Optimum, Quantum, Jorg, Huvema, Mep, Bewo, enz, enz, deze merken staan voor zich zelf en hebben ook hun sporen verdient in het verleden, en ook in de toekomst.

Mocht u geïnteresseerd zijn in meer informatie over ons machine programma neem dan contact op met Techbi-Tools
www.techbi.com
info@techbi.com

Trefwoorden: Bernardo, Epple