Draaibank Maxx Bernardo/ Epple/ Optimum / Quantum worden door Techbi-Tools te Veenendaal geleverd.

Draaibank Maxx Bernardo/ Epple/ Optimum / Quantum worden door Techbi-Tools te Veenendaal geleverd. van Techbi-tools Machines

Door: Techbi-tools Machines  11-01-2008
Trefwoorden: Quantum, Bernardo, Epple

Draaibank met standaard digitaal.
Techbi-Tools Machines te Veenendaal, de Machinewinkel van Nederland, heeft sinds lange tijd het dealerschap van Maxx Bernardo metaalbewerkingmachines.
Maxx Bernardo wordt geïmporteerd uit Oostenrijk en vindt in Nederland haar weg via verschillende dealers. Techbi-Tools te Veenendaal houdt zich bezig met de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte machines. De machines worden wereldwijd geïmporteerd en geëxporteerd. Deze activiteiten worden gecoördineerd vanuit Veenendaal waar Techbi-Tools Machines een bedrijfspand heeft. Techbi-Tools Machines is een relatief oud bedrijf die zich sterk maakt voor het bieden van een totaal pakket aan machines en services. De machines vinden hun weg naar een breed publiek zoals bedrijven voor metaalbewerking, onderhoudswerkplaatsen, scholen, particulieren, overheidsinstellingen, Installateurs.
De nieuwe draaibank type MAXX 910 SW biedt de gebruiker een zeer handige machine voorzien van een voedingsas. Het frame is gemaakt van een gietijzeren constructie die voor een optimaal snij proces zorgen. De geleidingen zijn inductie gehard en geslepen zodat alles nauwkeurig werkt. Doordat er een kegelkogellager is toegepast in de hoofdspindel van de draaibank is er een hoge rondloopnauwkeurigheid bereikt. De losse kop van de draaibank MAXX 910 SW kan vijf millimeter verschoven worden bij het conisch draaien. Tevens is deze voorzien van een snelspanhandel.
De geleidingen zijn door middel van spielijsten spelingsvrij nastelbaar. Het boven support is positief en negatief 45 graden verdraaibaar. De kegellagers van de hoofdspindel die een doorlaat heeft van 38 mm zijn nastelbaar.
Standaard wordt de draaibank geleverd met veel extra´s zoals een drie klauw, vaste center, werklamp, koelinrichting, digitale uitlezing 2 assen, vastebril, spindelbeveiliging, voetrem, onafhankelijke 4 klauw, spatwand, spanebak, etc.
Wij bezorgen op verzoek ook thuis.

Techbi-Tools
Bezoekadres op afspraak ook op zaterdag:
Ravelijn 36
3905 NV Veenendaal

Postadres:
Papesteeg 53
4001 WC Tiel

T. 03440635382
M. 06-18257234
E. [email protected]
I. www.machinewinkel.eu

Trefwoorden: Bernardo, Epple, Quantum