Machines van Optimum vernieuwd

Machines van Optimum vernieuwd van Techbi-tools Machines

Door: Techbi-tools Machines  30-03-2008

Optimum Heeft een Tafelboormachine ontwikkeld die helemaal toegelegd is op het Technisch Onderwijs, doordat er kinderen van 12 tot 16 jaar mee werken is het noodzakelijk dat er aandacht besteedt wordt aan de konstruktie en de beveiligingen van de machine, dat heeft Optimum goed begrepen en heeft deze machine de Optimum B24H helemaal aangepast met schakelaar in de kap en een groot spatglas met schakelaar voor de boorkop.
Tevens is deze machine met drie knoppen uitgerust aan en uit apart en de noodstop daarvoor is ook een aparte knop voor, tevens zit er een werklamp onder de machine daardoor zijn de handelingen goed te zien.
Deze machine staat al bij enkele scholen en zijn door Techbi-Tools geleverd,


In- en verkoop van nieuwe en gebruikte machines.
Heeft u machines of partijen over bied ze ons vrijblijvend aan.

Techbi-Tools in Tiel draait alweer tien jaar mee met de verkoop, service, en ondehoud van metaalbewerkingsmachines, de firma is van plan om fors uit te breiden, met verschillende merken, zodat het hele pakket afgesloten wordt, ook zal de prijs/kwalieteit verhouding gunstiger worden, door de goede support van verschillende merken, en door de goede service die de verschillende merken bieden, hopen wij een volledig concept te krijgen daardoor wordt het winkelen bij verschillende handelaren niet meer nodig, U kunt voor alle zaken bij ons terecht.
Zodoende heeft Techbi-Tools uit Tiel ook een groot en blijvend klanten bestand opgebouwd in de afgelopen tien jaar, het motto bij ons is ook geen mooie verkoop praatjes ( dit komt helaas nog veel voor) maar doen waar voor je staat, en wat we ook heel belangrijk vinden je zelf blijven, aan ons zal het niet liggen.

Techbi-Tools: de machinewinkel met service voor u! Wij bezorgen ook thuis. Mocht u in de buurt van Veenendaal zijn dan nodigen wij u uit voor een vrijblijvend bezoek. Of bezoek onze nieuwe website. [email protected] T. 0344-635382 M. 06-18257234

Wij kunnen de volgende merken leveren:

Epple, Bernardo, Maxx, JORG machines, Huvema, Mep-zaagmachines, Quantum, Meta kraft, Optimum, Vynckier, Solberga, Contimac, Kapema, Amga-machines, Airpress-compressoren, Aircraft-compressoren, Telwin-lastoestellen, Oma-persen, Unicraft-heftafels, Derby-werkbanken, Frami-interntransport, Zag-Opbergsystemen, Waterloo-gereedschapwagens, Holt-ladenkasten, Bott-wageninrichtingen, Rems-installatiegereedschappen, Ridgid-Installatiegereedschappen, Rothenberger-Installatiegereedschappen, Metabo-machines, Hitachi-machines, De Walt-machines, Makita-machines, enz, enz.


En de volgende types machines:

Slagscharen vingerzetbanken, freesbanken, draaibanken, cirkelzaagmachines, lintzaagmachines, band- en cirkelzaagmachines, kolomboormachines, tafelboormachines, profielwalsen, slijpmachines, bandschuurmachines, compressoren, uithoekmachines, houtbewerking machines, metaalbewerking machines, loodgieters machines , zinkstraten, kraalmachines, kraalstafen, plaatscharen, rolboken, rolbanen, persen, garagepersen, kantenfreesmachines, interntransport, buizenponsen, uitklinkers, afzuigingen, zetbanken, Radiaalboormachines, Walsmachines, Hoekenbuigers, Voormachines, uithoeker, vandiktebank, vlakbank, freesmachine, langgatboormachine, universeelmachine, combimachine, houtdraaibank, tafelcirkelzaag, schuurmachine, houtsplijtmachine, pengatmachine, stofafzuiging, aanvoerapparaten, enz, enz.

Techbi-Tools
Ravelijn 36
3905 NV Veenendaal
Telefoon 0344-635382
Fax 0842260864
Mobiel 06-18257234